Realme 12 alınır mı?

Anladım hocam benim için tek sıkıntısı TR'den çekilmesi idi eğer problem olmuyorsa onu alıp geçeceğim.

Anladım hocam benim için tek sıkıntısı TR'den çekilmesi idi eğer problem olmuyorsa onu alıp geçeceğim.

Problem olacağını sanmıyorum ki çekilme olayına yüzeysel baktım asılsız gibi duruyor. Hem yıl olmuş 2026 4 GB RAM'li cihaz kullanılmaz artık.

Problem olacağını sanmıyorum ki çekilme olayına yüzeysel baktım asılsız gibi duruyor. Hem yıl olmuş 2026 4 GB RAM'li cihaz kullanılmaz artık.

MediaMarkt da parçası bulunmaz çekildi dedi bayağı gömdü markayı anlam veremedim.

MediaMarkt da parçası bulunmaz çekildi dedi bayağı gömdü markayı anlam veremedim.

Vallahi hocam hiç inandırıcı gelmedi açıkçası. Parçasının bulunmayacağını falan da hiç sanmıyorum bir telefon kullanılıyorsa bulunur gayet. Bataryası bile internette satılıyor neden olmasın kullanıcısı olan bir ürünün parçası? Mağazalardaki satış elemanları biraz da satmak istedikleri ürünlere yönlendiriyor sanırsam. İyi ürünü gömüp kötü ürünü övdüklerini çok gördüm. Onlara sorsan 4 GB RAM'li A16 falan önerirler neden diye sorsan Samsung sonuçta falan der bir şeyler geveler ağzında.

Eyvallah hocam iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…