Selamünaleyküm arkadaşlar ben Realme 12 Lite almayı düşünüyorum ama aklım Infinix Hot 50'de kaldı, sadece Wild Rift oynayacağım yani diğer özellikler pek önemli değil, fiyat Max 9k, sizce hangisini almalıyım?
Sıfır alacaksanız 10k verip CMF Phone 1 alın derim. İkinci el olursa arkadaşın dediği gibi S20 FE Snapdragon olabilir. Ama dediğin iki model bence yeterli değil, ama illa biri derseniz Hot 50 derim sanırım.
Selamünaleyküm arkadaşlar ben Realme 12 Lite almayı düşünüyorum ama aklım Infinix Hot 50'de kaldı, sadece Wild Rift oynayacağım yani diğer özellikler pek önemli değil, fiyat Max 9k, sizce hangisini almalıyım?
Sıfır alacaksanız 10k verip CMF Phone 1 alın derim. İkinci el olursa arkadaşın dediği gibi S20 FE Snapdragon olabilir. Ama dediğin iki model bence yeterli değil, ama illa biri derseniz hot 50 derim sanırım.
Reis ikinci el izin vermezler yoksa bende ikinci el almaya düşünüyorum ama izin vermiyor ailem şimdi bu SD685 beni üzermi yorumlar kimisi övmüş kimisi gömmüş bilgin varsa söyler misin?
Reis ikinci el izin vermezler yoksa bende ikinci el almaya düşünüyorum ama izin vermiyor ailem şimdi bu SD685 beni üzermi yorumlar kimisi övmüş kimisi gömmüş bilgin varsa söyler misin?
SD 685 kötü değil ama bu telefonda gösterdiği performans düşük illa dediğim gibi ikisinden birisi dersen Hot 50 bence daha mantıklı, tabii ben olsam 10k verip sıfır CMF Phone 1 alırdım.
SD 685 kötü değil ama bu telefonda gösterdiği performans düşük illa dediğim gibi ikisinden birisi dersen hot 50 bence daha mantıklı, tabii ben olsam 10k verip sıfır CMF Phone 1 alırdım.