Hesaplı Kullanıcı Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 38 11 Aralık 2019 #1 Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bütçem 1800 TL realme 3 Pro almayı düşünüyorum kamera benim için orta düzey olsa yeterli oyun performansı nasıl sizce almalı mıyım? Herkese şimdiden teşekkürler.
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bütçem 1800 TL realme 3 Pro almayı düşünüyorum kamera benim için orta düzey olsa yeterli oyun performansı nasıl sizce almalı mıyım? Herkese şimdiden teşekkürler.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Aralık 2019 #2 Bütçeyi biraz artırabilirseniz veya indirimler ile düşerse Xiaomi Redmi Note 8 Pro almak daha mantıklı. İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO alınır.
Bütçeyi biraz artırabilirseniz veya indirimler ile düşerse Xiaomi Redmi Note 8 Pro almak daha mantıklı. İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO alınır.
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 11 Aralık 2019 #3 Sylveon dedi: Bütçeyi biraz artırabilirseniz veya indirimler ile düşerse Xiaomi Redmi Note 8 Pro almak daha mantıklı. İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO alınır. Genişletmek için tıkla... arkadaş haklı. az daha bütçe koyup note 8 Pro alın.
Sylveon dedi: Bütçeyi biraz artırabilirseniz veya indirimler ile düşerse Xiaomi Redmi Note 8 Pro almak daha mantıklı. İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO alınır. Genişletmek için tıkla... arkadaş haklı. az daha bütçe koyup note 8 Pro alın.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.856 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 11 Aralık 2019 #4 Şahsen bütçemi arttırıp Note 8 Pro alırdım, Eğer arttıramaz iseniz Realme 3 Pro alınır.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 11 Aralık 2019 #5 Note 8 Pro ısınıyor, ayrıca Realme'de oldukça iyi. Oppo'nun yan markasıydı. İşlemciside gayet iyi, ben öneririm.
Note 8 Pro ısınıyor, ayrıca Realme'de oldukça iyi. Oppo'nun yan markasıydı. İşlemciside gayet iyi, ben öneririm.
Loki17452 Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 44 1 Nisan 2020 #6 Kesinlikle kaçırmadan alın derim.Turuncu mağazayı önermiyorum.şuana kadar kullandığım en iyi telefon