M Mehmethan213 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 140 15 Eylül 2020 #1 Realme 6 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #2 Alınır. Gayet güzel telefon Oppo Realme bir telefon kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı bana gayet performanslı bir şekilde çalışıyor.
Alınır. Gayet güzel telefon Oppo Realme bir telefon kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı bana gayet performanslı bir şekilde çalışıyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #3 361857 dedi: Alınır. Gayet güzel telefon Oppo Realme bir telefon kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı bana gayet performanslı bir şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konusu değil ama anneme zamanında Realme 3 PRO almıştım. Bu telefonda radyo vardı fakat şimdi radyo yok.Güncelleme sonrası gitti sanırım. Geri getirmenin bir yolu var mı?
361857 dedi: Alınır. Gayet güzel telefon Oppo Realme bir telefon kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı bana gayet performanslı bir şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konusu değil ama anneme zamanında Realme 3 PRO almıştım. Bu telefonda radyo vardı fakat şimdi radyo yok.Güncelleme sonrası gitti sanırım. Geri getirmenin bir yolu var mı?