Realme 6 alınır mı?

Emreea

Hectopat
Kaçırma diyorum. 3000 lira altında en mantıklı seçenek olarak görüyorum. Anneme aldım. 90 HZ ekranı var. Note 8 Pro'da kullanılan işlemciye sahip. Ekranı gayet güzel. 1 saatte hızlı şarj oluyor. Belki ilerisi için 6 GB RAM olsaydı daha iyi olurdu ancak pek ağır oyun oynamayanlar için sanırım 4 GB da yeterli olur. Arayüzü yazılımı sade ve akıcı takılma kasma oluyor. Bildirim gibi sorunları yok. Ama NFC sizin için gerekliyse bu telefonda yok.

Biz 2500 liradan almıştık. Hayret dolar artmasına rağmen fiyatı düşmüş. Ben fiyatı artar diye tahmin ediyordum. Gerçi hepsiburada dışında fiyatı artıyor.

Hatta abim çok beğendi. Şimdi ona da alacağız muhtemelen.

Bildiğim kadarıyla OPPO'dan ayrıldığı söyleniyor ama bu telefon için herhalde halen aynı isimle çıkıyorlar.

Note 8 almakla büyük hata etmişsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında 600 lira indirim yok. Ama doların artışına bakacak olursak yine indirim yapılmış. 3 hafta önce Anneme 2500 liradan beyazını almıştık. Dolar da artıyor malum. Beyaz olanı değil ama mavi olana indirim gelmiş. Muhtemelen beyaz olanı stokta yok. Mavi olanı ise hepsiburada satıyor. Hepsiburada dışında satılan yerlerde 2650 liradan başlıyor.

Telefon fiyatına göre gayet iyi telefon zaten o konuda sorun yok. N11'den alışveriş yaptığımda bana çakma IMEI numaralı telefon gönderildi. Yine benzer sorunları yaşamak istemiyorum. O yüzden konu açıp fikirlerinizi alma gereği duydum.

İthalatçı aldığın için olma ihtimali oluşmuş olsa gerek. Resmi Distribütör garanti arasında biraz fark var. Bu açıdan hiçbir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Bir de N11'deki satıcı yerine özellikle Amazon olursa ve Amazon'un kendi sattığı olursa orayı tercih ederim. Çünkü iade durumları daha kolay olduğu hep söyleniyor. Orası olmazsa Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünleri almayı tercih ediyorum. Yani yıllardır bir sorunla karşılaşmadım.

Zaten benim şansıma dün 2500 lira olan telefon bugün 2909 olmuş hiç buralarla uğraşmadan gidip mağazadan 100 lira farkla alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…