İbrahim42TR Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 42 21 Eylül 2020 #1 Arkadaslar Realme 6 Pro alınır mı, alma dediğiniz kronik sıkınıtısı var mı ve alsam benı kac yıl goturur? Genellıkle oyun oynuyorum ve dizi izliyorum sarjı performansı da nasıldır?
Arkadaslar Realme 6 Pro alınır mı, alma dediğiniz kronik sıkınıtısı var mı ve alsam benı kac yıl goturur? Genellıkle oyun oynuyorum ve dizi izliyorum sarjı performansı da nasıldır?
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #2 Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Gayet performanslı bir telefon ve kronik olan bir problemi bulunmamakta.
Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Gayet performanslı bir telefon ve kronik olan bir problemi bulunmamakta.
İbrahim42TR Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 42 21 Eylül 2020 #3 Ziya Tolga dedi: Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Gayet performanslı bir telefon ve kronik olan bir problemi bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki redmi note 9s mi realme 6 pro mu ?
Ziya Tolga dedi: Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Gayet performanslı bir telefon ve kronik olan bir problemi bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki redmi note 9s mi realme 6 pro mu ?
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #4 İbrahim42TR dedi: teşekkür ederim peki redmi note 9s mi realme 6 pro mu ? Genişletmek için tıkla... Kıyaslamasını bile doğru bulmuyorum. Redmi malzeme kalitesi ile Realme malzeme kalitesi arasında çok fark var.
İbrahim42TR dedi: teşekkür ederim peki redmi note 9s mi realme 6 pro mu ? Genişletmek için tıkla... Kıyaslamasını bile doğru bulmuyorum. Redmi malzeme kalitesi ile Realme malzeme kalitesi arasında çok fark var.
İbrahim42TR Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 42 21 Eylül 2020 #5 Ziya Tolga dedi: Kıyaslamasını bile doğru bulmuyorum. Redmi malzeme kalitesi ile Realme malzeme kalitesi arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
Ziya Tolga dedi: Kıyaslamasını bile doğru bulmuyorum. Redmi malzeme kalitesi ile Realme malzeme kalitesi arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler