SansarSansar
Hectopat

Merhaba arkadaşlar, Realme 6 Pro'ya Root atılabiliyor mu? Hiçbir yerde doğru düzgün bir şey bulamadım. İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar, Realme 6 Pro'ya root atılabiliyor mu? Hiçbir yerde doğru düzgün bir şey bulamadım. İyi forumlar.
Dostum ben seni hatırlıyorum sen telefonuna root atan kişiydin demi?XDA sitesi üzerinden nasıl atılacağını bulabilirsiniz.
Dostum ben seni hatırlıyorum sen telefonuna root atan kişiydin değil mi?
Realme 6 Pro ile ilgili X'da sitesinde bulamadım da siz linkini atabilir misiniz?
Türkçe kaynak=Realme 6 Pro Root İşlemi (Magisk) ve OTA Güncellemeleri - Akıllı Telefon
İlk önce Bootloader kilidini açmanız lazım =
Realme 6 Pro ile ilgili X'da sitesinde bulamadım da siz linkini atabilir misiniz?
Tekrardan uyarıyım bence hiç girişmeyin ama illa yapacağım diyorsanız size kalmış. Ben teknik servise verip 100TL ödemek zorunda kaldım Custom ROM'dan dolayı.
Hocam ben de aslında bu işin meraklısı değilim fakat malum Türkiye'de telefpn fiyatları çok pahalı bu yüzden Çin'den alıp rootladıktan sonra IMEI repair yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.