Realme 6 Pro Root atma

SansarSansar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Realme 6 Pro'ya Root atılabiliyor mu? Hiçbir yerde doğru düzgün bir şey bulamadım. İyi forumlar.

Realme 6 Pro ile ilgili XDA sitesinde bulamadım da siz linkini atabilir misiniz?

Realme 6 Pro ile ilgili X'da sitesinde bulamadım da siz linkini atabilir misiniz?

Tekrardan uyarıyım bence hiç girişmeyin ama illa yapacağım diyorsanız size kalmış. Ben teknik servise verip 100TL ödemek zorunda kaldım Custom ROM'dan dolayı.

Tekrardan uyarıyım bence hiç girişmeyin ama illa yapacağım diyorsanız size kalmış. Ben teknik servise verip 100TL ödemek zorunda kaldım Custom ROM'dan dolayı.

Hocam ben de aslında bu işin meraklısı değilim fakat malum Türkiye'de telefpn fiyatları çok pahalı bu yüzden Çin'den alıp rootladıktan sonra IMEI repair yapacağım.

Hocam ben de aslında bu işin meraklısı değilim fakat malum Türkiye'de telefpn fiyatları çok pahalı bu yüzden Çin'den alıp rootladıktan sonra IMEI repair yapacağım.

Peki yine de dikkat edin klon IMEI olunca komple kitlenme falan olabiliyor yine'de en iyisi TR'den almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…