Çözüldü Realme 6 siyah ekran hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bay Oyuncu

Decapat
Daha fazla  
Realme 6 telefon kullanıyorum, bu zamana kadar cok iyi calisiyordu ama bugün bir şey oldu ve telefonun ekrani hiç acilmadi, telefon calisiyor ama telefon ekrani acma butonuna bastigimda gelmiyor . Ama bugün fark ettim ki telefona arama geldiginde telefonun ekrani aciliyor ve aramayi cevaplayabiliyorum, ama arama bittikten veya gorusme bittikten sonra telefonun ekrani yine acilmiyor maalesef. Yani demeye calistigim telefonun ekrani sadece arama geldigince aciliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaslar onerileriniz icin tesekkurler biraz once sorunun ne oldugunu buldum.

Telefonu yeniden baslatmayi basardim ve sonra İmo Messenger uygulamasindan birini aradigimda yine ekran karardi, yani sorun Imo messenger'deymis. Hepinize tesekkurler!

Aynı telefon bende de vardı ve dediğin sorun bende de oluyordu tek fark bende sadece siyah ekran geliyordu dokunmatik falan çalışıyordu arama gelince de siyah ekranda kalıyordu 1-2 güne düzeliyordu genelde.

Arkadaslar onerileriniz icin tesekkurler biraz once sorunun ne oldugunu buldum.

Telefonu yeniden baslatmayi basardim ve sonra İmo Messenger uygulamasindan birini aradigimda yine ekran karardi, yani sorun Imo messenger'deymis. Hepinize tesekkurler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…