Realme 7 4.5G Android 12 alacak mı?

theumtkyd

Hectopat
Evet başlıkta gördüğünüz gibi Realme 7 64 GB 4.5G modeline sahibim Android 12 alacak mı bilmiyorum. Alacaksa bile neden bu kadar gecikti yardımcı olursanız sevinirim 5G versiyonu alacakmış ancak 4.5G?

Arkadaşımda Realme 8 var o aldı, Android 12 şu an 7'lerde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

7 Pro'da var diye biliyorum hocam arkadaşınızınki de 1-1.5 sene sonra kesilecek güncellemesi bence çok büyük saçmalık fiyatı uygun diye almıştım memnun muyum memnunum ancak saçmalık yani başka bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun güncelleme sadece şu markalarda var. Samsung ve Xiaomi Apple. Diğer markalar 1 2 yıl sonra kesiyor zaten. Bence de saçma lakin beli olmaz ilerleyen yılarda belki diğer markalarda bu olayın içine girer.

Uzun güncelleme sadece şu markalarda var. Samsung ve Xiaomi Apple. Diğer markalar 1 2 yıl sonra kesiyor zaten. Bence de saçma lakin beli olmaz ilerleyen yılarda belki diğer markalarda bu olayın içine girer.
Keşke Xiaomi alsaydım hemen hemen aynı fiyatlar zaten Realme de bu markaların içine girebilir ancak yine de benim telefona geleceğini sanmıyorum her neyse.

Hocam mail üzerinden iletişime geçtim daha kesin değilmiş gelme ihtimali de varmış.Ve zaten Realme kullanıcılarının diğer bir şikayeti ise Realme diğer markalara göre güncellemeleri geç getirmesiydi.Yani inşallah er de olsa geç de olsa güncelleme gelir yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…