pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 24 Mart 2021 #1 Merhaba. Realme 7 kullanıyorum şu anda Android 10 yüklü fakat videoda bir adam Android 11 kuruyor. Şimdi bende denemek istedim fakat virüs vs. olduğuna korkuyorum veya arayüzde kasmalar vs. oluşur diye. Sizce yapmaya değer mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Realme 7 kullanıyorum şu anda Android 10 yüklü fakat videoda bir adam Android 11 kuruyor. Şimdi bende denemek istedim fakat virüs vs. olduğuna korkuyorum veya arayüzde kasmalar vs. oluşur diye. Sizce yapmaya değer mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 24 Mart 2021 #2 Android 10 zaten halihazırda güncel bir sürüm sırf erken kullanmak için bence riske gerek yok.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 24 Mart 2021 #3 Bende Realme 7 kullanıcısıyım, tavsiyem Android 11'i beklemeniz en sağlıklısı olacaktır. Az kaldı 1 aya kalmaz gelecek zaten.
Bende Realme 7 kullanıcısıyım, tavsiyem Android 11'i beklemeniz en sağlıklısı olacaktır. Az kaldı 1 aya kalmaz gelecek zaten.