Realme 7, iPhone 8 Plus'la takas edilir mi?

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Arkadaşımda sıfır, daha yeni aldı, iPhone 8 Plus var. Bende de Realme 7 var. Arkadaşıma şakadan değişelim mi dedim, o da ciddi, olur dedi. Ben de düşündüm, aslında güzel iPhone 8 Plus. Sizce takas edelim mi? Üstüne bir para falan verip almayacağım. Bildiğiniz değişmek. Sizce değer mi? Özellikle IOS'a alışık olduğum için mantıklı geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani işlemci olarak 8 Plus daha iyi ama ben olsam değişmezdim.
Nede olsa 3-4 yıllık bir cihaz, tamam Apple cihazlar 7-8 yıl götürüyor ama yine de cihaz eski.
Bana kalırsa değişmeyin elinizdeki cihaz gayet iyi

Arkadaşınız ileride size küsmezse takas yapabilirsiniz.
90 Hz'dan 60 Hz'e geçince bir kasma hissi yaşayabilirsiniz bir süre.

2. el 8 Plus vs Realme 7 olmalıydı konu adı .
(Arkadaşınız cidden sıfır aldıysa çok sağlam kazık yemiş hem de öyle böyle bir kazık değil.)

Hocam şu anda düşününce cihaz sorunsuz bile olmayabilir.

Sanki dünden hazırmış arkadaşı

Hocam ya dolandırma peşinde arkadaşı ya da cihaz sorunlu.
Ben nereden alırsa alsın herhangi bir insanın 4 yıl önceki cihaza 7000+ TL para vereceğini sanmıyorum, mantık olarak hatalı zaten 4 yıllık cihaz 7000+TL

Fiyatı ne kadar?
Hocam birlikte almış olsanız bile o telefonun fiyatı sizinkinden en az 1000-2000 TL fazla, arkadaşınız neden değiştirmek istesinki cihaz sorunsuzsa?

Alalı 4-5 ay oldu 6599TL'ye almıştık.
Benimkiyle beraber aldık zaten Realme 7 yide aynı yerden aldık daha ikisinin de garantisi kaskosu var.
Fiyatı ne kadar?
Hocam birlikte almış olsanız bile o telefonun fiyatı sizinkinden en az 1000-2000 TL fazla, arkadaşınız neden değiştirmek istesinki cihaz sorunsuzsa?

Alışamamış Samsung'dan j7'den geçti iPhone tam alışamadım dedi.

Alalı 4-5 ay oldu 6599TL'ye almıştık.
Benimkiyle beraber aldık zaten Realme 7 yide aynı yerden aldık daha ikisinin de garantisi kaskosu var.

Hocam arkadaşınız sağlam hemde çok çok sağlam kazık yemiş.
4-5 ay önce o paraya iPhone 11 alırdı.
Ben yinede değişmeyin derim ne olur ne olmaz.
Alışamamış Samsung'dan j7'den geçti iPhone tam alışamadım dedi.

Anladım hocam.
Yani karar sizin ama ben olsam 4 yıllık bir cihaza yeni model bir cihazdan geçiş yapmazdım sorunsuz olsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…