Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 5 Eylül 2022 #1 6k bütçem var ve 2 telefon arasında kaldım. Ekranın canlılığı ve kamera performansı benim için önemli fazla oyun oynamayacağım gündelik medya tüketimi olarak. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-6-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00000FO61K https://www.hepsiburada.com/realme-8-128-gb-6-gb-ram-realme-turkiye-garantili-p-HBCV00002CT2UV
6k bütçem var ve 2 telefon arasında kaldım. Ekranın canlılığı ve kamera performansı benim için önemli fazla oyun oynamayacağım gündelik medya tüketimi olarak. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-6-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00000FO61K https://www.hepsiburada.com/realme-8-128-gb-6-gb-ram-realme-turkiye-garantili-p-HBCV00002CT2UV
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani.
Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 5 Eylül 2022 #3 BERWAR dedi: Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... 6K bütçeyle önerebileceğin var mı hocam? BERWAR dedi: Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Sence Realme 8 mi?Note 10s mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
BERWAR dedi: Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... 6K bütçeyle önerebileceğin var mı hocam? BERWAR dedi: Ekran olarak iyi alınabilir. Kamera olarak bu fiyattaki modeller iyi değil. Yine de işini görebilir. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Sence Realme 8 mi?Note 10s mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 Note 10s fiyat olarak Realme 8 modelinden daha mantıklı. M23 modeline de bakabilirsin. Ekran olarak bunlara göre baya kötü ama.
Note 10s fiyat olarak Realme 8 modelinden daha mantıklı. M23 modeline de bakabilirsin. Ekran olarak bunlara göre baya kötü ama.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 6 Eylül 2022 #5 BERWAR dedi: Note 10s fiyat olarak Realme 8 modelinden daha mantıklı. M23 modeline de bakabilirsin. Ekran olarak bunlara göre bayağı kötü ama. Genişletmek için tıkla... Yok M23 hoşuma gitmedi yani diyorsun Redmi 10s, Realme'den daha iyi diye-. Peki fiyat değil de özellik ve kamera olarak hangisi daha iyi.
BERWAR dedi: Note 10s fiyat olarak Realme 8 modelinden daha mantıklı. M23 modeline de bakabilirsin. Ekran olarak bunlara göre bayağı kötü ama. Genişletmek için tıkla... Yok M23 hoşuma gitmedi yani diyorsun Redmi 10s, Realme'den daha iyi diye-. Peki fiyat değil de özellik ve kamera olarak hangisi daha iyi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #6 Note 10s, Realme 8 modelinden daha iyi değil. Fiyat olarak daha iyi diyorum. İki cihazın da ekranları AMOLED, batarya performansları benzer, işlemciler aynı, kamera sensörleri aynı. Fiyat nedeniyle Note 10s daha mantıklı.
Note 10s, Realme 8 modelinden daha iyi değil. Fiyat olarak daha iyi diyorum. İki cihazın da ekranları AMOLED, batarya performansları benzer, işlemciler aynı, kamera sensörleri aynı. Fiyat nedeniyle Note 10s daha mantıklı.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 6 Eylül 2022 #7 BERWAR dedi: Note 10s, Realme 8 modelinden daha iyi değil. Fiyat olarak daha iyi diyorum. İki cihazın da ekranları AMOLED, batarya performansları benzer, işlemciler aynı, kamera sensörleri aynı. Fiyat nedeniyle Note 10s daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
BERWAR dedi: Note 10s, Realme 8 modelinden daha iyi değil. Fiyat olarak daha iyi diyorum. İki cihazın da ekranları AMOLED, batarya performansları benzer, işlemciler aynı, kamera sensörleri aynı. Fiyat nedeniyle Note 10s daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 6 Eylül 2022 #8 Roxy1F dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Note 10s alma kesinlikle yazılımı berbat ve realme 8'e göre çok daha fazla ısınıyor.
Roxy1F dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Note 10s alma kesinlikle yazılımı berbat ve realme 8'e göre çok daha fazla ısınıyor.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.298 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #9 Xiaomi telefon almanı tavsiye etmem yazılımı berbat ötesi.
Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 6 Eylül 2022 #10 Cingöz Recai dedi: Note 10s alma kesinlikle yazılımı berbat ve Realme 8'e göre çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Evet duydum kararımda Realme 8 olacak almak. Peki 6 bin TL'ye alınabilecek en güzel telefon nedir kamerası güzel olan.
Cingöz Recai dedi: Note 10s alma kesinlikle yazılımı berbat ve Realme 8'e göre çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Evet duydum kararımda Realme 8 olacak almak. Peki 6 bin TL'ye alınabilecek en güzel telefon nedir kamerası güzel olan.