Realme 8 vs iPhone 8 Plus

Hocam şimdi baktım Instagram ayarlarından ve o seçeneği aktif ettim, daha önce duymamıştım bakmakta gelmedi aklıma çok sağolun

Merhaba 7.5k bütçem var sıfır Realme 8 mi alayım 128+6 Tertemiz bir iPhone 8 Plus var bataryası bile orijinal değişim telefonu tamir görmemiş 64 GB iPhone 8 Plus mu alayım sizce?
O bütçe de ikinci el;
•iPhone XS-XR-SE2020
•Samsung Note 10+
•OnePlus 8 Serisi
•Mi 10T Pro
•Mi 11T Pro
•Mi 10 Ultra
•Mi 10

Ufak bir Magisk modülü ile 8K storyler atıp iOS cihazlar çökertebiliniyor. Hâlâ iOS iOS diye Instagram için ağlayanlar olması komik.

O bütçe de ikinci el;
•iPhone XS-XR-SE2020
•Samsung Note 10+
•Oneplus 8 serisi.
•Mi 10t Pro.
•Mi 11t Pro.
•Mi 10 Ultra.
•Mi 10.

Mi 10 Ultra zor o bütçeye 10-11k arası mi 10 kullandım soğutması harika aralarındaki en iyi cihaz.

Ufak bir Magisk modülü ile 8K storyler atıp iOS cihazlar çökertebiliniyor. Hâlâ iOS iOS diye Instagram için ağlayanlar olması komik.

Hocam ben uğraşırımda kimisi uğraşmak istemiyor Magisk'le falan. Bir de Xiaomi'den başka cihazlara kolay kolay root atılmıyor diye biliyorum.

Hocam ben uğraşırımda kimisi uğraşmak istemiyor Magisk'le falan. Bir de Xiaomi'den başka cihazlara kolay kolay root atılmıyor diye biliyorum.

Realme'nin önyükleyici kilidini açmak uğraştırıyordu sanırım ama oluyor mu oluyor Android candır.

Xiaomi iyidir. İos'un önerildiği düzeyde bir zorunluluk olduğuna inanmıyorum. Daha özgür bir kullanım varken şahsen kısıtlanmayı tercih etmem.

Uğraşmak istemeyen parasıyla takas eder bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…