Realme 8 vs Redmi Note 10s

Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım.
Redmi Note 10s modelinde suya, toza karşı dayanıklılık ve Gorilla Glass 3 kullanılmış.
Araştırmalarıma göre ve forumda yazılanlara göre MIUI arayüzü stabil değilmiş ve Realme'nin arayüzü daha stabil ve iyiymiş.
Realme kamera olarak daha iyi olduğu söyleniyor. Ve ekran teknolojisi super AMOLED. Xiaomi'nin ise AMOLED. Ne kadar fark var aralarında bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Garanti ve teknik servis açısından hangisi daha ön planda?
Bilen kişiler güzel bir cevap verirse sevinirim. Bir de böyle yakın özelliklerde olmasına rağmen Xiaomi'nin 500-600 TL yüksek fiyatı.
Benim tercihim Realme 8'den yana ama sizinde fikirlerinizi görmek isterim.

Fiyat nedeniyle Realme 8 daha mantıklı. İki telefon da aynı kamera sensörü var. Realme 8 kamera olarak biraz daha iyi. Ekran farkını hissetmezsin kolay kolay iki model arasında. Stabilite olarak Realme arayüzü daha iyi. İki telefon da yonga olarak aynı.

Fiyat nedeniyle Realme 8 daha mantıklı. İki telefon da aynı kamera sensörü var. Realme 8 kamera olarak biraz daha iyi. Ekran farkını hissetmezsin kolay kolay iki model arasında. Stabilite olarak Realme arayüzü daha iyi. İki telefon da yonga olarak aynı.

Teşekkür ederim hocam değerli yanıtın için. Telefonu Hepsiburada'nın kendi satıcısından ya da başka satıcıdan alsam Realme Türkiye garantili gelmeme şansı var mı?
Bir de bu fiyat bandında bu özelliklerde başka model, marka var mı?

Ve garanti desteği nasıl her ikisininde?
Gözüm kapalı realme alabilirim yani doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti servisleri hakkında bilgim yok.

Telefonu Hepsiburada'nın kendi satıcısından ya da başka satıcıdan alsam Realme Türkiye garantili gelmeme şansı var mı?
Realme Türkiye garantisi yazıyorsa öyle gelir diye düşünüyorum, onu kontrol edersiniz zaten.

Bir de bu fiyat bandında bu özelliklerde başka model, marka var mı?
Kamera ve ekran olarak daha kötü olan M23 var. Ekran tazeleme hızı ve donanım olarak ise M23 bunlardan daha iyi.

Garanti servisleri hakkında bilgim yok.

Realme Türkiye garantisi yazıyorsa öyle gelir diye düşünüyorum, onu kontrol edersiniz zaten.

Kamera ve ekran olarak daha kötü olan M.23 var. Ekran tazeleme hızı ve donanım olarak ise M.23 bunlardan daha iyi.

Teşekkürler. Realme alacağım sanırım. Samsung'un gerçekten kötü ekran ve kamerası bu da yeterli almamam için.

Suya toza ekrana dayanıklılık konusunda ne düşünüyorsunuz? Realme'de o özellikler yok mu? Toz girerse bozulur mu? Tozlu ortamda durabilir telefon.

Teşekkürler. Realme alacağım sanırım. Samsung'un gerçekten kötü ekran ve kamerası bu da yeterli almamam için.

Suya toza ekrana dayanıklılık konusunda ne düşünüyorsunuz? Realme'de o özellikler yok mu? Toz girerse bozulur mu? Tozlu ortamda durabilir telefon.

Realme 8 kullanmaya başladım sorun varsa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı