Realme 8 vs Redmi Note 10s

Hangi telefonu aldın.
Realme 8.

Redmi Note 10 Pro alın hocam bence Note 10 S'te rahatlıkla alınabilir ama iyi seçim olmayabilir. Tabii ki birkaç özelliği birbiriyle aynı ama ekran özellikleri, kamera MP'si olarak. Ekran dayanıklılığı ve işlemci vs konusunda Pro modeli daha iyi seçim olur.

Pro pahalı hocam bütçeye uymuyordu. Bu bütçede Note 10sden daha ucuz ve birkaç özellikte daha iyi olan Realme 8'i tercih ettik.

Realme 8.

Pro pahalı hocam bütçeye uymuyordu. Bu bütçede Note 10sden daha ucuz ve birkaç özellikte daha iyi olan Realme 8'i tercih ettik.

Size üzülüyorum :( Realme 8'i alarak büyük bir hata yaptınız.

Redmi Note 10 Pro alın hocam bence Note 10 S'te rahatlıkla alınabilir ama iyi seçim olmayabilir. Tabii ki birkaç özelliği birbiriyle aynı ama ekran özellikleri, kamera MP'si olarak. Ekran dayanıklılığı ve işlemci vs konusunda Pro modeli daha iyi seçim olur.
Note 10 pro yurtdışı olarak alınmayacaksa alınmaz, fiyatını hak etmiyor.

Hayırlı olsun bende pek önermiyorum Realme 8 ama almışsınız iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler. Realme'yi mi önermiyorsunuz? Birçok konu açtım ve birçok konuya baktım arayüz stabilitesi ve kamera açısından Note 10sden daha üstün. Onun dışındaki özellikleri hemen hemen aynı. Realme'nin ekran kalitesi de süper AMOLED bir tık daha üstün.

@Leon Dayı neden öyle düşündüğünüzü merak ettim hocam açıklar mısınız?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Realme'yi mi önermiyorsunuz? Birçok konu açtım ve birçok konuya baktım arayüz stabilitesi ve kamera açısından Note 10sden daha üstün. Onun dışındaki özellikleri hemen hemen aynı. Realme'nin ekran kalitesi de süper AMOLED bir tık daha üstün.

@Leon Dayı neden öyle düşündüğünüzü merak ettim hocam açıklar mısınız?
Ya cidden sinir oldum hata yapmışsın diyenler lütfen açıklasın birisi çöp olan xiaomiyi önermiş birisi almasaydiniz demiş. Xiaomi yazılım olarak çöp neden önerirsin ki?
Size üzülüyorum :( Realme 8'i alarak büyük bir hata yaptınız.
Amaç ne yani Xiaomi markası babanın falan mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı