Realme Buds Air 6 Pro alınır mı?

ozr

Kilopat
Hiç konusu açılmamış kulaklığın. Kulaklığı bilen de yok sanırsam fakat kullanıcılar aşırı memnunlar gibi ve versus.com da Samsung Buds 2 Pro'dan sonra gelen en iyi kulaklık olarak gözüküyor 2. sırada. Özellik bakımından AirPods 2 Pro gibi uzamsal ses var sanırsam ve ses kalitesi bayağı övülüyor gibi. MediaMarkt üzerinden almayı planlıyorum. Kullanan kişiler deneyimlerini aktarabilirler mi?

Teknik olarak güzel kulaklıklar ancak daha önce kullandığım modellerinde hep tek kulak bozuldu, dayanıklılıktan pek memnun kalmadım.

İfadeler: ozr
Teknik olarak güzel kulaklıklar ancak daha önce kullandığım modellerinde hep tek kulak bozuldu, dayanıklılıktan pek memnun kalmadım.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz IPhone ile uyumlu TWS önerebilir misiniz rica etsem?

Huawei Freebuds 6i modeli güzel, eşim iPhone ile kullanıyor.
Peki son olarak herkesin genellikle övdüğü Liberty 4NC modeli ile Freebuds 6i arasından sizce hangisi tercih edilmeli. Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…