Realme Buds Air 6 Pro alınır mı?

Yorumları, incelemeleri okuduğumda genel olarak iyi. Ancak Reddit'te vs. bazı insanların kulağına büyük olduğunu ve bağlantı sorunları olduğunu duydum. Kulağım büyüktür, bende öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Deneyimleyenler varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

Nothing Ear’ın tasarımını beğenmiyorum ya. Liberty 5, Liberty 4 NC’den iyi midir? Buds Air 6’ya göre artıları neler? Versus’ta Buds Air bariz önde.
Tamam Nothing'i eleyelim. Liberty 5 ust model. 4NC'den ve 4 Pro'dan batarya disinda daha iyidir. Realme'de baglanti sorunlari yasayanlar oldugunu duymustum. İstatiklere gore kulaklik secmektense, kullanici yorumlarina gore hareket etmek daha mantikli.

Tamam Nothing'i eleyelim. Liberty 5 ust model. 4NC'den ve 4 Pro'dan batarya disinda daha iyidir. Realme'de baglanti sorunlari yasayanlar oldugunu duymustum. İstatiklere gore kulaklik secmektense, kullanici yorumlarina gore hareket etmek daha mantikli.
Elbette. Fakat Liberty 5’in 4NC ve 4 Pro’dan daha ucuz olması kafamı karıştırdı. Realme’nin bağlantı sorunları can sıkabilir, batarya olarak da Liberty’ler daha iyi gibi. Ancak dediğim gibi üst modelin daha ucuz olması garip geldi.

Elbette. Fakat Liberty 5’in 4NC ve 4 Pro’dan daha ucuz olması kafamı karıştırdı. Realme’nin bağlantı sorunları can sıkabilir, batarya olarak da Liberty’ler daha iyi gibi. Ancak dediğim gibi üst modelin daha ucuz olması garip geldi.
Su an kampanyali fiyattan satiliyor Liberty 5. Yakin zamanda zam yiyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı