Realme Buds T100 TWS nasıl?

Ben vatandan almıştım bu kulaklığı. Arada bi kesiliyor ama genel olarak şarj durumu ve ses kalitesi gayet iyi. İlk defa bluetooth kulaklık kullandığım için diğer marka modellerde böyle arada kopmalar oluyor mu bilmiyorum. Eğer onlarda böyle kopmalar yaşanıyorsa alınabilir.

Ben vatandan almıştım bu kulaklığı. Arada bi kesiliyor ama genel olarak şarj durumu ve ses kalitesi gayet iyi. İlk defa bluetooth kulaklık kullandığım için diğer marka modellerde böyle arada kopmalar oluyor mu bilmiyorum. Eğer onlarda böyle kopmalar yaşanıyorsa alınabilir.
Zamanla çoğu kulaklıkta kopmalar olmaya başlıyor hocam. Ses kalitesi güzelse gerisine bakmamak lazım diye düşünüyorum.

Zamanla çoğu kulaklıkta kopmalar olmaya başlıyor hocam. Ses kalitesi güzelse gerisine bakmamak lazım diye düşünüyorum.
Ses kalitesi felan yerinde ama zamanla değil direk sıfır aldığımda bile arada kopmalar oluyordu. Onun haricinde şarjı felan zaten beklentimin çok üstünde gidiyor.

Tel. Cebinizdeyken falan mı oluyor kopma yoksa normal durumlarda mı?
Tel cebimdeyken felan kopuyor. Ben genelde sabah işe giderken serviste kullanıyorum. Servis çok sallanarak gidiyor. O zıplama esnasında yaklaşık 1 saatlik yolda 1 veya bilemedin 2 kez anlık kopuyor.

Tel cebimdeyken falan kopuyor. Ben genelde sabah işe giderken serviste kullanıyorum. Servis çok sallanarak gidiyor. O zıplama esnasında yaklaşık 1 saatlik yolda 1 veya bilemedin 2 kez anlık kopuyor.

O da doğal ben şu an QCY T13 kullanıyorum güncel olarak onda da aynı problem var ama o kadar takılacak bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı