Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 155 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Sporda ve gündelik hayatta müzik dinlemek için silikonlu olan bir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Daha önce bu kulaklıkları kullanmış arkadaşlar almamı önerir mi? Ve eksiler, artılarını söyleyebilirler mi?
Sporda ve gündelik hayatta müzik dinlemek için silikonlu olan bir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Daha önce bu kulaklıkları kullanmış arkadaşlar almamı önerir mi? Ve eksiler, artılarını söyleyebilirler mi?
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 19 Haziran 2023 #2 Haylou'nun kulaklığı var onu tavsiye ederim.
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 155 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Emre Mercury dedi: Haylou'nun kulaklığı var onu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kulaklık var, araştırdıkça insanın kafası karışıyor o yüzden bu ikisinden birini alacağım.
Emre Mercury dedi: Haylou'nun kulaklığı var onu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kulaklık var, araştırdıkça insanın kafası karışıyor o yüzden bu ikisinden birini alacağım.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 19 Haziran 2023 #4 Jeggıd dedi: Bir sürü kulaklık var, araştırdıkça insanın kafası karışıyor o yüzden bu ikisinden birini alacağım. Genişletmek için tıkla... Enes Özen'in kanalında incelemelerini izle bence.
Jeggıd dedi: Bir sürü kulaklık var, araştırdıkça insanın kafası karışıyor o yüzden bu ikisinden birini alacağım. Genişletmek için tıkla... Enes Özen'in kanalında incelemelerini izle bence.