Realme C11 vs Oppo A12 vs Realme C3 vs Xiaomi Redmi Note 8

Çok teşekkür ederim anlayışlı bir biçimde anlattığınız için. Bu durumu biraz değerlendirip kararımı vereceğim.
Giresun'dayım. Biraz zaman alır sanırım gelmesi.

Çok teşekkür ederim anlayışlı bir biçimde anlattığınız için. Bu durumu biraz değerlendirip kararımı vereceğim.
Rica ederim. Umarım kafana yatan bir telefonu alır sorunsuz şekilde yıllarca kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada acele etmeni öneririm dolar yükseliyor ve şu an hepsiburada en ucuz satıyor. Birden 100 200 lira zam gelirse hiç şaşırmam bu telefona. N11 veya Trendyoldan da almayı tercih etmem açıkçası.

Poco X3 64 3000 liradan 128 ise 3200 liradan önsiparişteydi. Şu an 64 lük 3400 128'lik ise 3500 olmuş.

Son düzenleme:
@Batina Realme 6'nın fiyatı 3800'e çıktı mağazalarda. Hepsiburada'ya güvenemiyorum, daha geçenlerde mağazadan aldığım bir ürün başıma çok fazla dert açtı, internetten alırsam Allah bilir ne olur. Önerebileceğin telefon var mı şu an? (3000 tl altı)

Çok fazla da zamanım yok önümüzdeki pazartesiden önce bir telefon almam lazım.

Hangi mağazada 3800 olmuş. Yuh yazık yaa.

Bu fiyata başka bir telefon yok. Teknosada halen 2999 gözüküyor. Oradan alamıyor musunuz? Ayrıca başka telefonlar mağazalarda hep daha yüksek olacaktır.

3000 altında bence daha iyisi yok. Dolar yükseliyor. Telefonun fiyatı git gide artıyor.

Benim tavsiyem hepsiburada'dan uygun fiyata alsan daha iyi olur. Orada bile fiyatı 2500 den 2600 liraya çıktı.

Ama bu konuda çok endişelisin ve tercih senin başka bir şey diyemiyorum. Benim defalarca alışverişim oldu. Daha önce de telefon aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Yani sonuçta internet aleminde en çok alışveriş yapılan sitelerin başında geliyor. Mutlaka sıkıntı yaşayan olmuştur. Ama sıkıntı yaşanmayan bir yer mi var? Amazon'da olsa oradan almanı önerirdim.

Endişeni düzeltebilecek bir şey yazamam sana. Bunu aşacak veya aşmak istemeyip mağazalarda çok daha fazla vererek almak istemenin kararını sen vereceksin.

Senin de karşılaştığın gibi mağazadan alınca sorun çıkmayacak veya daha hızlı çözüleceğine dair bir garanti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…