DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #1 Merhaba, telefonuma bir şekilde root atıp Custom ROM kurmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Buradan yardımcı olabilir misiniz? Önceden denedim sadece boatloader kilidini açabildim sanırım.
Merhaba, telefonuma bir şekilde root atıp Custom ROM kurmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Buradan yardımcı olabilir misiniz? Önceden denedim sadece boatloader kilidini açabildim sanırım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Once buna gore OEM'i tamamen acin, sonra devam edelim. https://forum.xda-developers.com/t/aio-guide-realme-c2-bootloader-unlocking-root-twrp-stock-firmware.3970447/
Once buna gore OEM'i tamamen acin, sonra devam edelim. https://forum.xda-developers.com/t/aio-guide-realme-c2-bootloader-unlocking-root-twrp-stock-firmware.3970447/
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #3 Umut Nas dedi: Once buna gore OEM'i tamamen acin, sonra devam edelim. https://forum.xda-developers.com/t/aio-guide-realme-c2-bootloader-unlocking-root-twrp-stock-firmware.3970447/ Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarimda ariza cikti hemen halledip geleyeceğim beklettigim icin ozur dilerim. OEM kilidi cihazinizda açıldı yaziyor hocam bu normal mi onceden beridir boyle. Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-23-21-46-23-86.png 100,8 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleme: 23 Haziran 2023
Umut Nas dedi: Once buna gore OEM'i tamamen acin, sonra devam edelim. https://forum.xda-developers.com/t/aio-guide-realme-c2-bootloader-unlocking-root-twrp-stock-firmware.3970447/ Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarimda ariza cikti hemen halledip geleyeceğim beklettigim icin ozur dilerim. OEM kilidi cihazinizda açıldı yaziyor hocam bu normal mi onceden beridir boyle.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 @DexonZERO, OEM acikmis. Simdi O linkten TWRP'yi kurun ve root atin.
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #5 TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. DexonZERO dedi: TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. Genişletmek için tıkla... İmg dosyasını yükledim.
TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. DexonZERO dedi: TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. Genişletmek için tıkla... İmg dosyasını yükledim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 DexonZERO dedi: İmg dosyasını yükledim. Genişletmek için tıkla... TWRP aciliyor mu peki? Kontrol ediniz. Fastboot moddaysaniz, fastboot reboot recovery yazin.
DexonZERO dedi: İmg dosyasını yükledim. Genişletmek için tıkla... TWRP aciliyor mu peki? Kontrol ediniz. Fastboot moddaysaniz, fastboot reboot recovery yazin.
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #7 Umut Nas dedi: TWRP aciliyor mu peki? Kontrol ediniz. Fastboot moddaysaniz, Fastboot reboot recovery yazin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir bilgim yok Fastboot girmeyi bilmiyorum bilgisyara yüklemiştim TWRP dosyasını. Hatam varsa ne yapmam lazım.
Umut Nas dedi: TWRP aciliyor mu peki? Kontrol ediniz. Fastboot moddaysaniz, Fastboot reboot recovery yazin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir bilgim yok Fastboot girmeyi bilmiyorum bilgisyara yüklemiştim TWRP dosyasını. Hatam varsa ne yapmam lazım.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 DexonZERO dedi: TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. İmg dosyasını yükledim. Genişletmek için tıkla... Şunları bilgisayara yükle; Download twrp-3.7.0_11-0-RMX1941.img Download page for twrp-3.7.0_11-0-RMX1941.img eu.dl.twrp.me ADB Installer – Xiaomi Tools xiaomitools.com Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Ortadakini yükledikten sonra hepsine Y yazın. Yuakıdaki yüklediğiniz TWRP dosyasının adını twrp.img yap ve C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot yoluna at. Klasördeki cmd-here.exe dosyasını aç. adb reboot bootloader yazın. fastboot flash recovery twrp.img yaz ve fastboot reboot twrp.img yaz. TWRP açılacak. crDroid yükleyebiliriz. Son düzenleme: 23 Haziran 2023
DexonZERO dedi: TWRP'yi cihaza nasıl kuracağım acaba onu da bilmiyorumda ben. İmg dosyasını yükledim. Genişletmek için tıkla... Şunları bilgisayara yükle; Download twrp-3.7.0_11-0-RMX1941.img Download page for twrp-3.7.0_11-0-RMX1941.img eu.dl.twrp.me ADB Installer – Xiaomi Tools xiaomitools.com Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Ortadakini yükledikten sonra hepsine Y yazın. Yuakıdaki yüklediğiniz TWRP dosyasının adını twrp.img yap ve C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot yoluna at. Klasördeki cmd-here.exe dosyasını aç. adb reboot bootloader yazın. fastboot flash recovery twrp.img yaz ve fastboot reboot twrp.img yaz. TWRP açılacak. crDroid yükleyebiliriz.
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #9 < waiting for any device > diyor suanda
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 DexonZERO dedi: < Waiting for any device > diyor şu anda Genişletmek için tıkla... Ortadaki programı kurdunuz değil mi? Telefonda ne gözüküyor?
DexonZERO dedi: < Waiting for any device > diyor şu anda Genişletmek için tıkla... Ortadaki programı kurdunuz değil mi? Telefonda ne gözüküyor?