ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2021 #1 Hangisi alınmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 29 Temmuz 2021 #2 ismailabi dedi: Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... C21 daha iyi ama ikisi de bayağı giriş segment olarak bile zor sayılacak telefonlar. (Low-end)
ismailabi dedi: Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... C21 daha iyi ama ikisi de bayağı giriş segment olarak bile zor sayılacak telefonlar. (Low-end)
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 ismailabi dedi: Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından Realme C21 ama ben Qukitel C21 öneririm Biraz garip oldu farkındayım.
ismailabi dedi: Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından Realme C21 ama ben Qukitel C21 öneririm Biraz garip oldu farkındayım.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 29 Temmuz 2021 #4 HaWlI KuLlANIcI dedi: İkisi arasından Realme C21 ama ben qukitel C21 öneririm Biraz garip oldu farkındayım. Genişletmek için tıkla... Marka bilindik değil ama şu bütçede marka bilindikliği ne kadar önemli pek emin değilim Ama özellik olarak fiyatına göre gayet iyi telefon.
HaWlI KuLlANIcI dedi: İkisi arasından Realme C21 ama ben qukitel C21 öneririm Biraz garip oldu farkındayım. Genişletmek için tıkla... Marka bilindik değil ama şu bütçede marka bilindikliği ne kadar önemli pek emin değilim Ama özellik olarak fiyatına göre gayet iyi telefon.