Realme C21y alınır mı?

Bütçe
4000

Umutsnyv5534

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim üzere bu telefon sıfır bandında sizce alınır mı? Ailem ikinci el telefon almak istemiyor (sıfır alayım kafam rahat olsun hesabı) en uygun F/P bandında bu telefonu buldum. Oynayacağım oyunlarda herhangi bir sorun yaratır mı?
Oynayacağım oyunların kısaca listesi.
PUBG Mobile (ara sıra)
Mobile Legends.
eFootball.
Codm.
Minecraft.

Arkadaşım sen PUBG Mobile ile Minecraft'ı aklından bir çıkar ilk önce sen bu telefonla hiçbir şey yapamazsın bu telefonu alacaksan aklından ilk önce oyun denen kelimeyi çıkar.
Kısaca önermem.

Arkadaşım sen PUBG Mobile ile Minecraft'ı aklından bir çıkar ilk önce sen bu telefonla hiçbir şey yapamazsın bu telefonu alacaksan aklından ilk önce oyun denen kelimeyi çıkar.
Kısaca önermem.

Şu anda elimde Huawei MatePad T8 var o bile Minecraft'ı çok az kasmayla oynatıyorsa bu da oynatmaz mı PUBG zaten profesyonel oyuncu değilim genelde tdm falan oynuyorum.

Kısaca önermem.

Zaten şu anda ihtiyaçtan dolayı alıyorum telefonum yok ve okul falan olduğu için lazım oluyor.

Şu anda elimde Huawei MatePad T8 var o bile Minecraft'ı çok az kasmayla oynatıyorsa bu da oynatmaz mı PUBG zaten profesyonel oyuncu değilim genelde tdm falan oynuyorum.

Zaten şu anda ihtiyaçtan dolayı alıyorum telefonum yok ve okul falan olduğu için lazım oluyor.

Arkadaşım okul için iletişim istiyorsan alınır.
Tabletle telefonu kıyaslama aynı şey değil.
Benim iPhone 14 Pro telefonum PUBG oynatıyorsa seninkide güzelce oynatır?
Haklı mıyım? Değilim neden aralarında dağlar kadae fark var.
Tdm si Erangel'i Miramar'ı ne fark eder? 10-20 FPS oynayabilirim diyorsan al.

Zaten şu anki cihazımla 15 FPS oynuyorum 😃 internetten baktığımda 40 45 FPS arası bir değeri olduğunu gördüm idare eder gibi.

Veya bu fiyat bandında telefon öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim üzere bu telefon sıfır bandında sizce alınır mı? Ailem ikinci el telefon almak istemiyor (sıfır alayım kafam rahat olsun hesabı) en uygun F/P bandında bu telefonu buldum. Oynayacağım oyunlarda herhangi bir sorun yaratır mı?
Oynayacağım oyunların kısaca listesi.
PUBG Mobile (ara sıra)
Mobile Legends.
eFootball.
Codm.
Minecraft.
Oyun için pek uygun değil gibi ne yazık ki. Eğer bütçe çıkarsa Galaxy M14 bakabilirsin. Eğer zorunluysa bu fiyat bandında bunu alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı