Realme C25 nasıldır?

Güncelleme yapınca adam yemiyorlar. Realme güncellemelerinde çok performans kaybı yaşatmıyor. Oppo A serisi değil bu. Ama tabi 6 GB RAM daha iyi olacaktır.
ramle alakasız hocam işlemcide biter herşey.

Güncelleme yapınca adam yemiyorlar. Realme güncellemelerinde çok performans kaybı yaşatmıyor. Oppo A serisi değil bu. Ama tabi 6 GB RAM daha iyi olacaktır.
33 watt hızlı şarj ? helio g88 işlemci ? çerçevesiz ekran ? ppi oranının orta segmente yaklaşması ? artırılmış ram ? realme c25s bunların hepsinden mahrum aynı fiyattalar nerdeyse 6400 tl c25s c55 6800 tl 400 tl daha ekler c55 çeker keyfimin kahyasına bakardım borsadan kazandığım parayla bi c55 bide redmi note 12 çektim cidden realme c55 çok toparlamış kendini fakat çok ısınıyor.

ramle alakasız hocam işlemcide biter herşey.

33 watt hızlı şarj ? helio g88 işlemci ? çerçevesiz ekran ? ppi oranının orta segmente yaklaşması ? artırılmış ram ? realme c25s bunların hepsinden mahrum aynı fiyattalar nerdeyse 6400 tl c25s c55 6800 tl 400 tl daha ekler c55 çeker keyfimin kahyasına bakardım borsadan kazandığım parayla bi c55 bide redmi note 12 çektim cidden realme c55 çok toparlamış kendini fakat çok ısınıyor.
C25s zaten uygun fiyatlı telefon olarak çıkmıştı? Ben aldığım zamanlarda 3000 TL idi? Mahrum olması gayet normal? Ayrıca artırılmış RAM bir işe yaramıyor? Depolamadan çekilen RAM asla gerçek RAM gibi cihazı hızlı çalıştıramaz zaten. Ayrıca çerçevesiz ekran işi de tercihe bağlı? Ben damla çentik ve biraz çerçeveli tasarımları seviyorum. Ekran komple kaplanınca herhangi bir yere basınca hemen tepki veriyor. Ben kenarlardan tutan biriyim arada. Ve C25s'de G85 kullanıyor. O kadar da kötü değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı