Realme C25s alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Realme C25s alınır mı? Kamera oyun performansı nedir? Beni uzun süreler götürür mü? Takılma donma yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Realme C25s alınır mı? Kamera oyun performansı nedir? Beni uzun süreler götürür mü? Takılma donma yaşar mıyım?

İnternette kamera ile ilgili incelemeler var işlemci ortalama zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamerasi benim için onemli uzer mi kamerada son kes soruyorum alacağım cçünkü.

Babamda var. Ekran 720p olduğu için oyunları rahat rahat oynatıyor. Wild rift oynuyorum genelde sıkıntı olmuyor ama bazen nedense takılmalar oluyor ve oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Şarzı bitmiyor nerdeyse. Kamera ortalama. Fiyata göre alınabilir.

Cok sık mı oluyor takılmalar yoksa nadir mi? Kasma oluyor mu ben uzun süreler kullanacağım için sağlam bir şey olmasini istiyorum.
Oyun çok oynamam genelde Instagram kullanırım o yüzden kamera ve Instagram'da takilmamasi cok önemli.

Cok sık mı oluyor takılmalar yoksa nadir mi? Kasma oluyor mu ben uzun süreler kullanacağım için sağlam bir şey olmasini istiyorum.
Nadiren oluyor ama oyuna mı özel yoksa telefona mı özel çözemedim. Başka oyun da oynamadığım için sıkıntı nerde bilmiyorum.

Nadiren oluyor ama oyuna mı özel yoksa telefona mı özel çözemedim. Başka oyun da oynamadığım için sıkıntı nerede bilmiyorum.

Son kez sorayim kafama takildi Instagram'da veya sosyal medya uyulamalarinda donma takilma oluyor mu akicimi.

Diğer uygulamalarda takılma görmedim. Oyunu 60 fps de sıkıntısız oynuyorum ama nadiren takılmalar oluyor işte. Kapatıp açınca düzeliyor.

Uzun süreli kullanmak istiyorsanız giriş - orta segment te en azından GM21 Pro gibi G90 ya da G95 gibi işlemcilere sahip telefonlara bakmakta fayda var. %40 civarında performans farkları mevcut. GM alın demiyorum ancak benzer özelliklerdeki telefonlar işlemcileri sayesinde hem kamera tarafında 4K 30FPS gibi seçenekleri hem de oyun tarafında PUBG'yi en yüksek ayarlarda sorunsuz oynatabilecek performansları ile daha tercih edilebilir. Bütçenizi bir tık daha zorlayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…