R Rhytos Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Realme C25s telefonum var ve ayarlara, her yere baktım bulamadım uygulama önerebilir misiniz? Telefon çalarken arayanın ismini söylesin. Normalde lazım değil ama çalışırken usta falan arıyorsa açmam gerekebiliyor bunu da bakmadan öğrenemiyorum.
Realme C25s telefonum var ve ayarlara, her yere baktım bulamadım uygulama önerebilir misiniz? Telefon çalarken arayanın ismini söylesin. Normalde lazım değil ama çalışırken usta falan arıyorsa açmam gerekebiliyor bunu da bakmadan öğrenemiyorum.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.827 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Şubat 2025 #2 Telefon uygulamasına girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ayarlara girin. En altta arayan kimliği duyurusu var, ona tıklayıp o ayarı açın.
Telefon uygulamasına girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ayarlara girin. En altta arayan kimliği duyurusu var, ona tıklayıp o ayarı açın.
R Rhytos Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 v3rtecc dedi: Telefon uygulamasına girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ayarlara girin. En altta arayan kimliği duyurusu var, ona tıklayıp o ayarı açın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten olsaydı öyle yapardım uygulama ile nasıl yaparız?
v3rtecc dedi: Telefon uygulamasına girin, sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ayarlara girin. En altta arayan kimliği duyurusu var, ona tıklayıp o ayarı açın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten olsaydı öyle yapardım uygulama ile nasıl yaparız?