Realme C25Y vs Casper F30

Bütçe
4500 5000

UmUmut

Decapat
Selam.

Anneme yeni telefon alacağız. 4.5 bin 5 bin TL bütçeyle Casper F30 / Realme C25y. Sizce hangisini almak mantıklıdır?

Ikiside hemen hemen aynı özelliğe sahipler bir tık daha uygun fiyatlı olanı alabilirsiniz

Selam.

Anneme yeni telefon alacağız. 4.5 bin 5 bin TL bütçeyle Casper F30 / Realme C25y. Sizce hangisini almak mantıklıdır?
Ekran konusunda ikiside aynı denebilir çözünürlükleri 720x1600 HD+. Batarya konusunda Realme bir tık daha önde 6000mAh ki bende eskiden Realme kullanıyordum batarya konusunda iyi denebilir. Realme'de 18W hızlı şarj var Type C. Kamerada Realme 48 mp, Casper 50 mp. Video çekim olarak Realme yine önce 1080p 60 fps Casper 30 fps. İşlemci Realme'de Mediatek Helio G70, Casper F30'da kendi işlemcileri galiba ilk defa gördüm öyle bir işlemci olduğunu. Depolamada da Casper öne geçiyor 128 gb. Genel olarak Realme önde eski kullanıcısı olarakta öneriyorum üzmez sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…