Realme C53 telefon ısınıyor

Sabır123456

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Biliyorum daha önce defalarca konuşuldu ama benim konu çok farklı. Şöyle ki telefonun arka planda çalışan tüm uygulamaları durdurdum pil ayarlarından optimize de ettim. Yeterli bulmadım ve birde telefon tuş kilidini kapattığımda programların kapanması hiçbir etkinlik ( bildirim vs.) olmamasını sağladım. Kılıfı attım ve ışık en düşükde. Ve güç modunda yani Pil tasarrufu ile kullanıyorum. Buna rağmen örnek veriyorum insgramda dolaşıyorum 10 dk sonra telefon resmen yanıyor. Ayrıca telefonu bırakıyorum 5 saatte yüze 25 şarj kendi kendine bitiyor. Teli alalı 6 ay oldu marka model : realme c53. Yardımcı olan arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Biliyorum daha önce defalarca bu komik konuşuldu ama benim klanı çok farklı. Şöyle ki telefonun arka planda çalışan tüm uygulamaları durdurdum, pil ayarlarından optimize de ettim. Yeterli bulmadım ve birde telefon tuş kilidini kapattığımda programların kapanması hiçbir etkinlik (bildirim vs.) olmamasını sağladım. Kılıfı attım ve ışık en düşükde. Ve güç modunda yani pil tasarrufu ile kullanıyorum. Buna rağmen örnek veriyorum Instagram'da dolaşıyorum, 10 dk sonra telefon resmen yanıyor. Ayrıca telefonu bırakıyorum 5 saatte yüze 25 şarj kendi kendine bitiyor. Teli alalı 6 ay oldu marka model: Realme C53. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Biliyorum daha önce defalarca bu konu konuşuldu ama benim konu çok farklı. Şöyle ki telefonun arka planda çalışan tüm uygulamaları durdurdum pil ayarlarından optimize de ettim. Yeterli bulmadım ve birde telefon tuş kilidini kapattığımda programların kapanması hiçbir etkinlik ( bildirim vs.) olmamasını sağladım. Kılıfı attım ve ışık en düşükde. Ve güç modunda yani Pil tasarrufu ile kullanıyorum. Buna rağmen örnek veriyorum insgramda dolaşıyorum 10 dk sonra telefon resmen yanıyor. Ayrıca telefonu bırakıyorum 5 saatte yüze 25 şarj kendi kendine bitiyor. Teli alalı 6 ay oldu marka model : realme c53. Yardımcı olan arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim

Not yazım yanlışları vardı düzelttim.
Pil sağlığın ne kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı