Realme C55 alınır mı?

emmc 5.1 kullanıyor r/w hızı düşük. Dosya aktarırken, telefonu açarken, uygulama açılışlarında falan sinir bozucu olacaktır bu fiyatlarda bazı samsung modelleri de bu depolama tipini kullanıyor. UFS 2.1 veya 2.2 olan cihaza yönelmeni tavsiye ederim. Benim için sorun değil dersen diğer özellikleriyle güzel bir cihaza benziyor, alınabilir.

emmc 5.1 kullanıyor r/w hızı düşük. Dosya aktarırken, telefonu açarken, uygulama açılışlarında falan sinir bozucu olacaktır bu fiyatlarda bazı samsung modelleri de bu depolama tipini kullanıyor. UFS 2.1 veya 2.2 olan cihaza yönelmeni tavsiye ederim. Benim için sorun değil dersen diğer özellikleriyle güzel bir cihaza benziyor, alınabilir.
açılıp kapanması ne kadar sürer mesela? redmi note 11 kullanıyorum realme c55 i iş telefonu olarak kullancam arada insta oyun oynarım pubg değil düz subway surfer

açılıp kapanması ne kadar sürer mesela?
redmi note 11 kullanıyorum realme c55 i iş telefonu olarak kullancam arada insta oyun oynarım pubg değil düz subway surfer
Tam bir şey söyleyemem realmeUI ile de alakalı bir durum ama ortalama bir telefona göre 15-25sn daha uzun sürecektir.
Sürekli dosya transferi yapmyorsanız gözardı edilebilir bir sorun.

ek bilgi: The read speed of eMMC 5.1 tops at 250 MB/s and on the write side of things around 125 MB/s . Whereas the UFS 2.1's storage read speed is around 750 MB/s and for write is 150 MB/s . While eMMC is cheaper and easier to implement, it is considerably slower

Son düzenleme:
Tam bir şey söyleyemem realmeUI ile de alakalı bir durum ama ortalama bir telefona göre 15-25sn daha uzun sürecektir.
Sürekli dosya transferi yapmyorsanız gözardı edilebilir bir sorun.

ek bilgi: The read speed of eMMC 5.1 tops at 250 MB/s and on the write side of things around 125 MB/s . Whereas the UFS 2.1's storage read speed is around 750 MB/s and for write is 150 MB/s . While eMMC is cheaper and easier to implement, it is considerably slower
hocam ben redmi note 12 aldım genede sağolun
fakat telefonu şimdi kullanmıcam bazamın altında uzerine ağırlık gelmicek olarak oraya koydum bir zarar gelirmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı