S Scshuy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 6Gb i5 13500H 8gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2024 #1 1-Custom ROM atarsam hızlanır mı? 2-hangi Custom ROM'u kurmam lazım? 3-Custom ROM nasıl kurulur? 4-ROM kurduktan sonra bilgilerim gidiyor mu?
1-Custom ROM atarsam hızlanır mı? 2-hangi Custom ROM'u kurmam lazım? 3-Custom ROM nasıl kurulur? 4-ROM kurduktan sonra bilgilerim gidiyor mu?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 17 Mayıs 2024 #2 1.evet hızlandırır 2.XDA sayfasında hangi Custom ROM cihazınızı sorunsuz şekilde desteklendiği öğrenebilirsin. 3.YouTube'da nasıl yapıldığını gösteriyor. 4. evet bilgilerin silinir yedeklemen lazım. Artı 0 Eksi
1.evet hızlandırır 2.XDA sayfasında hangi Custom ROM cihazınızı sorunsuz şekilde desteklendiği öğrenebilirsin. 3.YouTube'da nasıl yapıldığını gösteriyor. 4. evet bilgilerin silinir yedeklemen lazım.
A Arda5147 Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 7200U - R5 M330 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2024 #3 ROM atınca garanti bitiyor, haberin olsun. Artı 0 Eksi
KS KS S Scshuy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 6Gb i5 13500H 8gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2024 #4 Arda5147 dedi: ROM atınca garanti bitiyor, haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon zaten yurt dışı garantisi yok. Artı 0 Eksi
Arda5147 dedi: ROM atınca garanti bitiyor, haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon zaten yurt dışı garantisi yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 17 Mayıs 2024 #5 Scshuy dedi: Hocam telefon zaten yurt dışı garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Telefon için üretilmiş Custom ROM yok. Artı 0 Eksi
Scshuy dedi: Hocam telefon zaten yurt dışı garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Telefon için üretilmiş Custom ROM yok.
KS KS S Scshuy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 6Gb i5 13500H 8gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2024 #6 Pencere bakıcısı dedi: Telefon için üretilmiş Custom ROM yok. Genişletmek için tıkla... Evet baktım bende şimdi. Üzdü . Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Telefon için üretilmiş Custom ROM yok. Genişletmek için tıkla... Evet baktım bende şimdi. Üzdü . Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 17 Mayıs 2024 #7 G Scshuy dedi: Evet baktım bende şimdi. Üzdü . Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmıyor. Artı 0 Eksi
G Scshuy dedi: Evet baktım bende şimdi. Üzdü . Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmıyor.
KS KS S Scshuy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 6Gb i5 13500H 8gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2024 #8 Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Pencere bakıcısı dedi: G Gözle görülür bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Overclock yapılıyor mu bu telefonlara? Artı 0 Eksi
Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Pencere bakıcısı dedi: G Gözle görülür bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Overclock yapılıyor mu bu telefonlara?
Resatbeys4 Femtopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #9 Scshuy dedi: Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Overclock yapılıyor mu bu telefonlara? Genişletmek için tıkla... Yapma bence overclock, kısa sürede telefonu eline alırsın. Artı 0 Eksi
Scshuy dedi: Telefonu hızlandırmanın başka bir yöntemi var mı? İnternette bootloader falan diyorlar ama pek anlamadım. Overclock yapılıyor mu bu telefonlara? Genişletmek için tıkla... Yapma bence overclock, kısa sürede telefonu eline alırsın.
KS KS S Scshuy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 6Gb i5 13500H 8gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2024 #10 Resatbeys4 dedi: Yapma bence overclock, kısa sürede telefonu eline alırsın. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam şu telefonu hızlandırmanın bir yolu? En azından 2 sene kadar götürsün. Artı 0 Eksi
Resatbeys4 dedi: Yapma bence overclock, kısa sürede telefonu eline alırsın. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam şu telefonu hızlandırmanın bir yolu? En azından 2 sene kadar götürsün.