Realme C55 vs Redmi 10 vs iPhone 7

Ben 7+tan Redmi Note 10 Pro'ya geçtim ve şu an acayip memnunum. 7'yi kesinlikle önermem. 7+ kullanırken oyun oynamak istesem ısınıp kasıyordu, isnataya girsem 5dk sonra ısınıyor ve sesler önden gidiyor video arkadan geliyordu (sadece ben değil çevremde 7 ve 7+ kullanan 3 kişi aynısını yaşıyordu), ayrıca artk güncelleme almayacak bir cihaz. Bunların yerine 2. el amiral gemisi Android alın derim. Bütçe?

Yenilenmiş iPhone 11. Sıfır fiyatından pahalı.

Yenilenmiş alamazki zaten Vodafone'e üzerinden faturaya taksit dedi. Bildiğim kadarıyla Vodafone'e da yenilenmiş iPhone 11 yok.

Yenilenmiş alamazki zaten Vodafone'e üzerinden faturaya taksit dedi. Bildiğim kadarıyla Vodafone'e da yenilenmiş iPhone 11 yok.

Var hocam.

Çok oyun oynayan birisi değilim. Oynarsamda basit oyunlar oynuyorum. Kredi kartının limitinden dolayı taksitle alışveriş yapamıyorum. Bu yüzden Vodafone yanımda üzerinden faturaya ek alacağım.

Bende o şekilde aldım hocam. Biraz daha bütçe arttırsanız güzel Android telefon bulabilirsiniz aslında.

Çok oyun oynayan birisi değilim. Oynarsamda basit oyunlar oynuyorum. Kredi kartının limitinden dolayı taksitle alışveriş yapamıyorum. Bu yüzden Vodafone yanımda üzerinden faturaya ek alacağım

Samsung Galaxy A34 Faturaya Ek - Vodafone bu ikisi bütçenize uyar mı? Diyeceğim ikisi de tükenmiş.

Bende o şekilde aldım hocam. Biraz daha bütçe arttırsanız güzel Android telefon bulabilirsiniz aslında.

Arttırma şansım yok. Aylık bir gelirim yok.

Hocam aylık 1.300 TL verme şansım olsa zaten biraz daha arttırıp iPhone X alırdım. En fazla 700 TL.

Redmi 10 kesinlikle önermem, Xiaomi'nin giriş seviye telefonları ekstra berbat, İPhone 7 biraz fazla eskidi gibi. C55 özellikleriyle pek giriş seviye gibi görünmese de Realme C serisi de giriş seviye bir telefon. Realme'nin giriş seviye telefonları hakkında pek bilgim yok, eğer ki çok sıkıntı çıkarmıyorlarsa C55 alınabilir. Yoksa bu üçlü arasından sadece İPhone 7 kalıyor zaten ama ben olsam onu da almam.
Üçü arasında C55'e e yönelip biraz internetten falan yorumlarına bakarım yerinizde olsam "Kullananlar memnun mu? Ne kadar memnunlar?" diye. Videoları varsa onlara da bakabilirsiniz.

Bilmiyorum hocam. Kafam çok karıştı. Ayrıca yukarıda ısınıyor ses önden video arkadan geliyor yazmışsınız. Ben iPhone 6 kullanıyorum. Böyle bir sorun yok. iPhone 7'de neden böyle bir sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…