Realme C55 vs Redmi 10 vs iPhone 7

Realme C55.

Yenilenmiş telefon alınmaz, 2. El iPhone 7 alın hocam.

iPhone 7 daha iyi olsa da Realme C55 alirdim. 2023 cihazi oldugu icin daha uzun sure kullanabilirsin. iPhone 7 yakinda uygulama destegi konusunda sıkıntı cekebilir, iOS 15'te kaldi cunku ve guncelleme almiyor.

Yakında derken? En az 2 yıl uygulama güncellemelerini alır. iOS 15 hâla çok güncel bir sürüm.

Yenilenmiş telefon alınmaz, 2. el iPhone 7 alın hocam.

Yakında derken? En az 2 yıl uygulama güncellemelerini alır. iOS 15 hâla çok güncel bir sürüm.

2. el alamam. Bunu belirttim. Vodafone yanımda üzerinden alacağım.

2. el alamam. Bunu belirttim. Vodafone yanımda üzerinden alacağım.

Realme'den kesinlikle uzak durun hocam. Düz Note 10 da iyi değil yenilenmiş iPhone 7 de iyi değil ama geçici bir süre kullanacağım diyorsaniz C55 alabilirsiniz. Ya da farklı modellere bakın Samsung tavsiyemdir.

Realme'den kesinlikle uzak durun hocam. Düz Note 10 da iyi değil yenilenmiş iPhone 7 de iyi değil ama geçici bir süre kullanacağım diyorsaniz C55 alabilirsiniz. Ya da farklı modellere bakın Samsung tavsiyemdir.

En az 2-3 yıl hocam. Bu fiyat aralığına Samsung'da düzgün bir telefon bulamadım. Bulsamda stoku yoktu.

C55 ne kadar uzun süre götürür? En az 2-3 yıl dedim fakat bu ekonominin gidişatına bağlı olarak uzayabilir.
C55 ortaya kayan tarzda bir giriş seviye telefon. Yani alt seviye de denebilecek bir model. Realme, yazılım konusunda giriş/alt seviye telefonlarından çok fazla kısmıyorsa götürür ama kısıyorsa bilemem.

Twitter iOS 14'e dayandi. Seneye iOS 15 olacak ve bu da 7 icin son sene. Bir dahaki sene diye bir seyi yok yani. Facebook-Instagram-Whatsapp kismini bilemem belki onlar 2 yildan fazla gider ama iPhone 7 zaten su devirde alinmamasi gereken bir telefon. Berbat ekran suresi, 4.7" ekran ve 7 senelik bir cihaz. Ne kadar iOS gibi stabil ve A10 Fusion gibi Helio G88'den cok daha ustun bir SoC olsa da tum bunlar guncellik karsisinda sansi olmayan seyler.

2. el dusunuyorsa anca o zaman ama o da ucuza bulursa.

Twitter (daha doğrusu x) zaten öldü. Facebook-Instagram-whatshapp zaten yıllarca iOS 12'de kaldılar, whatshapp hala iOS 12 istiyor. Ekran süresi bataryadan bataryaya değişir ayrıca ekran boyutu öznel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…