POCO X6 iyi diye biliyordum, isterseniz POCO serilerine bakın mükemmel telefonlar.
Redmi Note 14 alınabilir.
Honor 200 (8 GB / 256 GB)
Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu arada C75'in bayağı saglam yapildigini, askeri sinif malzeme falan kullandigini soyluyorlardi, telefonu sık dusurdugum icin bunun da bir avantaj olabilecegini dusunebiliriz.
Cevaplar icin cok teşekkürler.
Dediğim gibi, Poco serilerine bakın isterseniz F5 modelleri pahalı olsa bile iyiler. Poco x3 modeline baktınızmı? Belki o model daha iyidir.Beni de basta sari rengi olmak uzere ozellikleriyle baya cezbetmisti hocam fakat birden fazla yerde sarjinin erken bitmesiyle ilgili sikayetler okuyunca uzulerek elemek zorunda kalmistim. Acaba kotu sans eseri midir o hizli biten sarja denk gelenler?
Dediğim gibi, POCO serilerine bakın isterseniz F5 modelleri pahalı olsa bile iyiler. POCO X3 modeline baktınız mı? Belki o model daha iyidir.
Bu arada C75'in bayağı saglam yapildigini, askeri sinif malzeme falan kullandigini soyluyorlardi, telefonu sık dusurdugum icin bunun da bir avantaj olabilecegini dusunebiliriz.
Cevaplar icin cok teşekkürler.
Sağlamlık konusunda bir şey diyemem ama fiyat bandında rakipsiz bir telefon. Değer.
Dediğim gibi, POCO serilerine bakın isterseniz F5 modelleri pahalı olsa bile iyiler. POCO X3 modeline baktınız mı? Belki o model daha iyidir.
Hocam X3 serisi alınmaz bir seri.
Hocam askeri sınıf malzeme muhabbeti tamamen pazarlama işi. Yoksa C75'in malzemesine ve sistemine bakın isterseniz. Askeri dayanıklılık olayını geçtim orta seviye bir dayanıklılık bile sağlayamaz yüksek ihtimalle.
En mantıklısı Honor 200 olur. Şimdiden hayırlı olsunValla 2 saat suda duruyormus, 2 metreden dusunce bir şey olmuyormus tarzi bir suru iddiasi var ama hem yeterince yerli yorum bulamadim hakkinda hem de Honor 200 daha memnun edecek gibi beni. Yoksa fiyat olarak oldukca uygundu.
An itibarıyla hem ekrani, hem pil omru, hem 100W ile 45 dakika civarinda tamamen şarj olabilmesi ozellikleriyle Honor 200 beni uzunca sure idare edebilecek gibi gorunuyor. Daha iyi bir oneri gelmeyecegini dusundugum icin buyuk ihtimalle tercihim o olacak. Yardimci olan herkese sonsuz teşekkürler.