Realme GT 2 alınır mı?

Bütçe
12000

Ergün Mert

Kilopat
Realme GT 2 işlemcisi dolayısıyla çok önerilmiyor ancak ısınması benim için çok önemli değil. Performansının da alternatif telefonların işlemcilerinden daha aşağı bir performans vereceğini düşünmüyorum. Telefonda oyun oynayan biri değilim ve arada çektiğim fotoğraflar fena olmasa iyi olur. Şu anki telefonum Realme 5 Pro ve işletim sistemine alışığım. Normalde kararım kesindi ancak forumdaki olumsuz yorumlar kafamı karaştırdı. Bütçe olarak 12000'in üstüne asla çıkamam.

İyi bir tercih, S20 FE'de değerlendirebilir. Her ne kadar donanımsal olarak GT 2 üstün olsa da kamera ve günlük kullanım olarak S20 FE'de üzmez.

Alalı 3 hafta olacak, ısınıyor yorumlarına özellikle aldırış etmeden aldım çünkü telefon sonuçta alt tarafı bir sosyal medyaya giriyorum ne kadar ısınabilir düşüncesiyle aldım. Yanında gelen kılıfla birlikte kullanıyorum ve söylendiği gibi bir ısınma söz konusu değil. Oyun oynarken durum ne olur bilemiyorum tabii ama oyun oynamadığınızı belirtmişsiniz o yüzden alınır.

S20 FE almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…