Realme GT 2 mi Samsung Galaxy S21 FE mi?

Mithrandir210

Centipat
Daha fazla  
Realme GT 2 14 bin 999 TL Samsung S21 FE 16500 TL, şarj aletiyle vs 17k yı bulacak gibi. 2K fazla verip Samsung almaya değer mi yoksa 2K cebimde kalsın, GT 2 zaten yeteri kadar iyi mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şu an GT 2'ye daha yakınım ama daha önce hiç Realme kullanmadım, bir sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme GT 2 al. geriye kalan parayı dolar yap. Ocak ayına kadar bir o kadar daha para eklersin kenarı.

Kullanma amacını söylersen daha iyi olur bizim için.
Kamera konusunda bariz bir farkla S21 FE önde. Günlük için iki telefonda yeterli.

S20 FE ve S21 FE hem batarya hem soğutma tarafında başarılı değil. S21 FE, 60hz iken bile 1 günü çıkaramıyor. Isınma sorunu olarak yükteyken diyelim siz 10 dakika Instagram baktınız kamerada belirli bir ısınma var. İki model bana göre sorunludur, alınmasını tavsiye etmiyorum. S20 FE kullanıcısıyım, S20 FE deneyimlerini biliyorum S21 FE'yi ise biliyorum. Ayrıca S21 FE arka kapak dayanıksız pek sağlam değil. Dediğim gibi başarısız modeller, gerçek kullanıcı deneyimini söylüyorum. Haha ve beğenmedim ifadelerini bekliyorum arkadaslar.

Maalesef şirketim S21 FE vermişti. Kendisi ile kafayı yemiş bir kullanıcı olarak aynı şeyleri yazıyorum genelde linç yiyoruz. Samsung FE modelleri resmen gözardı ediyor. Optimizasyonları berbat S21'de kullandım bir süre iki telefon arasında optimizasyon farkı dağlar kadar.

Android tarafında Samsung ve Xiaomi tek el kaldı. Alım gücümüzde belli seviyede olunca piyasayı manupule ediyorlar.

Oyun amaçlı alacaksanız Exynos 2100 yük altında çok throttle yiyor. GT 2 daha başarılı. Ama ben kameraya daha çok önem veriyorum derseniz S21 FE.

Android tarafında Xiaomi yine kötü. Redmi serisi özellikle, MIUI arayüzünün çöplüğü anlaşılıyor. Tek Android piyasası One UI Samsung ama o da bütçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…