Realme GT 2 Pro vs OnePlus 9 Pro

Raison

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Realme GT2 Pro 12999 TL satılırken OnePlus 9 Pro yurt dışı olarak 9000-10000 TL arasında satılıyor. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Realme GT2 Pro 12999 TL satılırken OnePlus 9 Pro yurt dışı olarak 9000-10000 TL arasında satılıyor. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Bende bu kıyası yaptım bütçe varsa tabii ki Realme GT2 Pro fakat benim bütçem yetmediği için ben OnePlus 9 Pro alacağım.

Realme stokları şuan yok ama o fiyat kayıtlı Türkiye garantili telefon çok daha iyi. Şayet benzer fiyatlara türkiye grantili one plus 9 bulunabilse düşünülür ama one plus 9 2021 yılı çıkışlı bir telefon ve güncelleme konusu sıkıntılı aksine realme 2022 çıkışlı ve güncelleme garantili. Tekrar stok olur mu bilinmez ama stok olur ve ihtiyacınız var ise kaçırmayın...

Küçük bir ekleme yurtdışı cihazda imei sorunu ve garanti olmayışınıda göz önünde bulundurun

Hocam 6400 liraya neden pro olmayan oneplus ı düşünmüyorsunuz ?

Hocam 6400 liraya neden Pro olmayan OnePlus'ı düşünmüyorsunuz?

Yüksek RAM ve depolama + 2K kavisli daha canlı bir ekran iki büyük sebep bence. Bunlar dışında 4. kamera var fakat çok da önemli değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…