Realme GT 6 alınır mı?

Bütçe
45000

VBetelgeuse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu sıralar telefonumu güncellemek istiyorum. Halihazırda kullandığım Realme 8 telefonumdan uzun süre memnun kaldığım için direkt Realme telefon arayışına girdim. Aradığım özelliklerde Realme GT 6 adlı telefona denk geldim ve özellikleri hoşuma gitti. Özellikle kamerası ve akıcı, hızlı bir telefon olması beni kendine çekti. Sizin de görüşlerinizi almak için yazmak istiyorum. Kullanan var mı? Alternatif aynı fiyatlarda bu telefon yerine önereceğiniz telefonlar var mı? Ayrıca alışveriş kredisi ile alacağım için tercih sebebim oldu.
Realme GT 6: Realme GT6 fiyatı, teknik özellikleri, Realme GT6 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT6'daki 8sgen3 8gen2 ayarında bir işlemci muadil olarak Xiaomi 13 ile karşılaştırabilirsin ama S24+ Exynos hızlı şarj haricinde çok iyi cihaz.

Peki sizce GT 6 mı yoksa Samsung S24 Plus mı? Xiaomi yazılımını sevmiyorum açıkçası.

Kamerada yenişemiyorlar birbirlerine farklı alanlarda üstünlükleri var ama ikisi de gayet kaliteli.

Yapay zekaya özet çıkarttım: Realme GT 6'nın ana kamerası biraz daha büyük sensör ve piksel boyutuna sahip, bu da özellikle düşük ışık koşullarında daha iyi performans sunabilir.
S24 Plus daha uzun bir zoom aralığı sunarken, GT 6 daha yüksek çözünürlüklü bir telefoto sensör kullanıyor.S24 Plus'ın ultra geniş açı kamerası daha yüksek çözünürlüğe, daha büyük sensör ve piksel boyutuna sahip.S24 Plus, 8K video kaydı ve daha yüksek kare hızında yavaş çekim özelliği sunarak video kayıt konusunda öne çıkıyor.Genel olarak, Samsung Galaxy S24 Plus daha versatil bir kamera sistemi sunarken, Realme GT 6'nın ana kamerası düşük ışık performansında avantaj sağlayabilir. S24 Plus'ın zoom yetenekleri, video kayıt özellikleri ve ultra geniş açı kamerası daha güçlü görünüyor.

Youtubeda karşılaştırma testleri de vardır belki ayrıca samsungun uzun yıllar güncelleme desteği sunacağını da gözardı etmemek gerek.

Çok teşekkürler. Sanırım denemek için mağazaya gitmem lazım kararımı orada veririm diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…