Bahsettiğim şey şu yok sisteminde reklam çıkıyor yok şöyle yok böyle dediğiniz için. Ayrıca siz de Realme marka bir telefon kullanın ondan sonra Samsung ile karşılaştırın. Samsun'dan daha iyi veya daha kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın demek istediğim şey şu ki asıl sorun sizin markada çin malı markalarda değll.Yaşamazsın ki, öyle kullanırsın daha ötesi yok senin için, sen bir gün M33 falan kullan o zaman demek istediğimi çok iyi anlarsın.
Kağıt üzerindeki verilere bakıpta millete cihaz önermeyin, 11T kullanıyorum annemin S8+ ondan daha kaliteli, zorunlu olarak kullanıyorum zaten.
Çin markaları ile alakalı bir durum değil. Çok değil,bir zaman önce Samsung'da arayüzüne reklamlar koydu. Çok fazla tepki gelince geri çekti.Bahsettiğim şey şu yok sisteminde reklam çıkıyor yok şöyle yok böyle dediğiniz için. Ayrıca siz de Realme marka bir telefon kullanın ondan sonra Samsung ile karşılaştırın. Samsun'dan daha iyi veya daha kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın demek istediğim şey şu ki asıl sorun sizin markada çin malı markalarda değll.
ayrıca Huawei dışındaki tüm Çin malı telefonlarda genel bir kalitesizlik var, hepsinin sistem uygulamalarında reklam çıkıyor
Ben de aynı şeyi söylüyorum hocam yukarıda alıntıladığım gibi arkadaş böyle dedi. Ben de sorun sizin markada çin malı markalarda değil dedim.Çin markaları ile alakalı bir durum değil. Çok değil,bir zaman önce Samsung'da arayüzüne reklamlar koydu. Çok fazla tepki gelince geri çekti.
Bende ki cihazlarda arayüz gayet akıcı. Herhangi bir sorunu yok cihazların.2-3 ay sonra görürsün arayüzdeki kasmaları, illa hard reset atmak zorunda kalacaksınız Custom ROM'la vs. uğraşacaksınız, reklamları kendi elinizle kapatacaksınız bu mu kalite. Ayrıca 11T'yi tam anlamıyla ben kullanmıyorum, S21 FE'yi garantiye verene kadar abimin 11T'sini bayağı deneyimleme şansım oldu okula götüryordum her gün aylarca kullandım, şu an şehir dışında o nasıl atayım resmini. S8+'ı ben kullanıyorum S9+'ı annem kullanıyor ve bayağı arkasına parmak izim geçiyordu nemli bez ile silmek zorunda kalıyordum . Oyun performasına ve günlük kullanımına lafım yok kamerasından ve oyun performansından memnunum ama arayüz takılıyor ve HDR'da film izlerken olması gerektiğinden fazla ısınıyordu... Sistem uygulamalarına reklam koymasıda rezillik. S8+ ilede bir günü çıkartamıyorum, S21 FE gelene kadar size bahsettiğim 778G'li Motorola G60'ı kullanacağım sanırım.
Hadi diyelim ki Xiaomi telefonların hepsinde dediğiniz sorunlar var. O sorunlar Xiaomi de var diye neden tüm çin markalarında olsun?2-3 ay sonra görürsün arayüzdeki kasmaları, illa hard reset atmak zorunda kalacaksınız Custom ROM'la vs. uğraşacaksınız, reklamları kendi elinizle kapatacaksınız bu mu kalite. Ayrıca 11T'yi tam anlamıyla ben kullanmıyorum, S21 FE'yi garantiye verene kadar abimin 11T'sini bayağı deneyimleme şansım oldu okula götüryordum her gün aylarca kullandım, şu an şehir dışında o nasıl atayım resmini. S8+'ı ben kullanıyorum S9+'ı annem kullanıyor ve bayağı arkasına parmak izim geçiyordu nemli bez ile silmek zorunda kalıyordum . Oyun performasına ve günlük kullanımına lafım yok kamerasından ve oyun performansından memnunum ama arayüz takılıyor ve HDR'da film izlerken olması gerektiğinden fazla ısınıyordu... Sistem uygulamalarına reklam koymasıda rezillik. S8+ ilede bir günü çıkartamıyorum, S21 FE gelene kadar size bahsettiğim 778G'li Motorola G60'ı kullanacağım sanırım.
Bende ki cihazlarda arayüz gayet akıcı. Herhangi bir sorunu yok cihazların.
Hadi diyelim ki Xiaomi telefonların hepsinde dediğiniz sorunlar var. O sorunlar Xiaomi de var diye neden tüm Çin markalarında olsun?
Peki bunu kulaktan dolma bilgilerle mi yoksa bahsettiğiniz tüm markaları deneyimlemiş birisi olarak mı söylüyorsun??İlk kullanmaya başladığımda bende de öyle oluyordu işte, akıyordu cihaz sonralarda uygulamaya bastığımda cihaza anlık drop giriyordu öyle açılıyordu mesala, ya da geçiş animasyonlarında takılıyordu tabiri caizse kasıyordu.
Xiaomi o kalitesiz üreticiler arasında en iyisi çünkü, Xiaomi'nin bile sorunları varken...
İlk kullanamaya başladığım dediğiniz cihazlar uzun süredir kullanılıyor...İlk kullanmaya başladığımda bende de öyle oluyordu işte, akıyordu cihaz sonralarda uygulamaya bastığımda cihaza anlık drop giriyordu öyle açılıyordu mesela, ya da geçiş animasyonlarında takılıyordu tabiri caizse kasıyordu.
Xiaomi o kalitesiz üreticiler arasında en iyisi çünkü, Xiaomi'nin bile sorunları varken... Samsung'unda sorunları var fanboyluk yapmıyorum, son zamanlarda ürettiği monitörlerlerin ve TV'lerin bazıları kronik sorunlu mesela...
İlk kullanamaya başladığım dediğiniz cihazlar uzun süredir kullanılıyor...
Lekeleri merak ettim atar mısın?
2-3 ay sonra görürsün arayüzdeki kasmaları, illa hard reset atmak zorunda kalacaksınız Custom ROM'la vs. uğraşacaksınız, reklamları kendi elinizle kapatacaksınız bu mu kalite. Ayrıca 11T'yi tam anlamıyla ben kullanmıyorum, S21 FE'yi garantiye verene kadar abimin 11T'sini bayağı deneyimleme şansım oldu okula götüryordum her gün aylarca kullandım, şu an şehir dışında o nasıl atayım resmini. S8+'ı ben kullanıyorum S9+'ı annem kullanıyor ve bayağı arkasına parmak izim geçiyordu nemli bez ile silmek zorunda kalıyordum . Oyun performasına ve günlük kullanımına lafım yok kamerasından ve oyun performansından memnunum ama arayüz takılıyor ve HDR'da film izlerken olması gerektiğinden fazla ısınıyordu... Sistem uygulamalarına reklam koymasıda rezillik. S8+ ile de bir günü çıkartamıyorum, S21 FE gelene kadar size bahsettiğim 778G'li Motorola G60'ı kullanacağım sanırım.
İnandıramadım mı kendimi efenimLekeleri merak ettim atarmısın?