P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar uzun süre kullanacağım. Güncelleme sorun değil fakat işletim sistemi sorunu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Telefonu alıp sorunsuz yıllarca kullanayım istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Arkadaşlar uzun süre kullanacağım. Güncelleme sorun değil fakat işletim sistemi sorunu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Telefonu alıp sorunsuz yıllarca kullanayım istiyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.921 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Bunlar yerine A52s ve S20 FE Snapdragon öneririm. Almayı düşündüğün iki model de kamera olarak başarısız modeller, ben bulaşmam.
Bunlar yerine A52s ve S20 FE Snapdragon öneririm. Almayı düşündüğün iki model de kamera olarak başarısız modeller, ben bulaşmam.
P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 11 Eylül 2022 #3 BERWAR dedi: Bunlar yerine A52s ve S20 FE Snapdragon öneririm. Almayı düşündüğün iki model de kamera olarak başarısız modeller, ben bulaşmam. Genişletmek için tıkla... Senin önerdiklerinde de iyi soğutma yok. Batarya olarak zayıflar.
BERWAR dedi: Bunlar yerine A52s ve S20 FE Snapdragon öneririm. Almayı düşündüğün iki model de kamera olarak başarısız modeller, ben bulaşmam. Genişletmek için tıkla... Senin önerdiklerinde de iyi soğutma yok. Batarya olarak zayıflar.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.921 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Soğutma konusunda sorun olmaz. Batarya olarak evet öyleler. Realme GT ME modeli de batarya olarak iyi değil. X3 GT ekran olarak kötü bunlara göre. Batarya nedeniyle diğerlerini almam şahsen.
Soğutma konusunda sorun olmaz. Batarya olarak evet öyleler. Realme GT ME modeli de batarya olarak iyi değil. X3 GT ekran olarak kötü bunlara göre. Batarya nedeniyle diğerlerini almam şahsen.
P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 11 Eylül 2022 #5 BERWAR dedi: Soğutma konusunda sorun olmaz. Batarya olarak evet öyleler. Realme GT'me modeli de batarya olarak iyi değil. X3 GT ekran olarak kötü bunlara göre. Batarya nedeniyle diğerlerini almam şahsen. Genişletmek için tıkla... A52sten şikayet edenler var. Şarjda ısınması gibi problem çıktığını söyleyenler var. Realme'den şikayet eden yok. Realme daha güvenilir olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2022
BERWAR dedi: Soğutma konusunda sorun olmaz. Batarya olarak evet öyleler. Realme GT'me modeli de batarya olarak iyi değil. X3 GT ekran olarak kötü bunlara göre. Batarya nedeniyle diğerlerini almam şahsen. Genişletmek için tıkla... A52sten şikayet edenler var. Şarjda ısınması gibi problem çıktığını söyleyenler var. Realme'den şikayet eden yok. Realme daha güvenilir olmaz mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.921 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 Şarjda ısınmayan model yok. Bilmediğiniz şeyler hakkında sorun uydurmayın.