Realme GT2 mi Mi 12 Lite mı?

Bütçe
max 13000 civarı

Eldorado

Hectopat
Realme GT2 ile mi 12 Lite arasında kaldım. Genellikle günlük kullanım YouTube video izleme arada sırada oyunda olabilir. Şu anda S7 kullanıyorum ama pili hiç gitmiyor çok ısınıyor kasma yapıyor bütçemde bu telefonların fiyatları civarında pili iyi giden işlemcisi beni üzmeyecek güncelleme alacak telefon bakıyorum ikisinden hangisini tercih edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT2 ısınıyor diyorlardı fakat aşırı derecede değil. Eğer asıl amacınız performans ise GT2.

Pili nasıl gidiyor?
2 haftadır kullanıyorum sadece wifi açık orta parlaklıkta 8-9 saat ekran süresi veriyor.
GT2 ısınıyor diyorlardı fakat aşırı derecede değil. Eğer asıl amacınız performans ise GT2.
Isınma sorunu var diyen gitsin Exynos çöpünü kullansın. Oyunlarda en fazla 45 dereceyi görüyor ve stabilitesini bozmuyor.

Hocam yaklaşık 1 aydır Realme GT2 kullanıyorum oyun oynarken sıcaklarında etkisi ile evet telefonda ısınma oluyor. Pubgde HDR 60fps oynarken 47 derecelerde geziyor ama performanstan asla ödün vermiyor. şarj süresi cidden harika kendim dakika tutarak şarj ettim 32-33 dakika arasında full şarj oldu. Kısacası ben kesinlikle olarak Realme GT2'yi öneririm, hem performans açısından hemde telefon yakışıklılığı açısından kesinlikle tercihimdir.

GT 2 daha iyi bir tercih.

GT2 kullanıcısıyım S21 5G'den geçiş yaptım kesinlikle GT2 MI12 Lite ile karşılaştırma bile saçma aynı segment değiller

GT2 öneririm.

Peki performans konusu hariç S21 5G mi GT2 mi?
S21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…