Realme GT2 mi Mi 12 Lite mı?

Bütçe
max 13000 civarı
Ben oyun oynayan biri degilim ama hemen hemen aynı cıhazlar oyunda galiba ama söyle diyeyim GT2 daha seri bir cihaz oda hem yazılımsal hem de 12+12 RAM sayesinde.

Samsung yazılımsal cok kasma oluyordu.
Samsung S serisinde kasma gibi bir durum yok. Hele ki S21 serisinde.
Oyun oynayacaksa GT 2 alsın, sağlam soğutma sistemi ve daha stabil bir işlemciye sahip.
Bataryası da daha iyi. Ama kameradan kaybeder.
Realme arayüzü, Samsung'a göre daha çok kasmaya meyilli.

Samsung S serisinde kasma gibi bir durum yok. Hele ki S21 serisinde.
Oyun oynayacaksa GT 2 alsın, sağlam soğutma sistemi ve daha stabil bir işlemciye sahip.
Bataryası da daha iyi. Ama kameradan kaybeder.
Realme arayüzü, Samsung'a göre daha çok kasmaya meyilli.

1 sene S21 kullandım hocam kasmadan kastım belirtiğim gibi oyun da demedim ben arayüzde oluyor

Arayuzde nasıl kasıyor?
Ben 1,5 senedir kullanıyorum. Bir kez bile donma, kasma yaşamadım. Hala S21 kullanıcısıyım.

Ben deneyimi söylüyorum hocam sana S21 kötülemiyorum 😀 birazcık ısıyı gördümü cihaz kasmalar oluyordu panel Hz siyle alakalıda olabilir Realme saf Android'e yakın sistem kullanıyor daha stabil bana göre
Vesamsung S21'de son güncelemelerle bataryayı boşalttı

Ben deneyimi söylüyorum hocam sana S21 kötülemiyorum 😀 Birrazcık ısıyı gördü mü cihaz kasmalar oluyordu panel hz siyle alakalı da olabilir.
Benim S21 Instagram'da uzun vakit geçirme sonucu ciddi manada ısınıyor. Buna rağmen asla kasma yaşamadım.
Realme saf Android'e yakın sistem kullanıyor daha stabil bana göre.
Realme UI daha sade ama kasmaya daha meyilli. Ama MIUI kadar kötü değil.
Ve Samsung S21'de son güncelemelerle bataryayı boşalttı.
Burada katılıyorum. Batarya artık daha hızlı bosaliyor. Güç tasarrufuna almaya da korkuyorum. 60 hz ve AoD kapalı devam ediyorum.

Benim S21 Instagram'da uzun vakit geçirme sonucu ciddi manada ısınıyor. Buna rağmen asla kasma yaşamadım.

Realme UI daha sade ama kasmaya daha meyilli. Ama MIUI kadar kötü değil.

Burada katılıyorum. Batarya artık daha hızlı bosaliyor. Güç tasarrufuna almaya da korkuyorum. 60 Hz ve AOD kapalı devam ediyorum.

Realmide uzun süre vakitlerde ısınma olmuyor işte belki içine yüklediğim uygulamalar kastırıyordur onu bilemiycem ama Realme GT2'ye geçtiğim için memnunum ve batarya ona kıyasla 2 katı
Samsungu hep güç tasarufu ile kullandım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı