Realme GT2 Pro alınır mı?

A73'ten bu cihaza geçtim ( bugün Teknosa'dan aldım ). Cihazda asla aşırı ısınma, kasma, takılma yok (oyun testlerini yaptım) mükemmel üzeri.

Kesinlikle Türkiye piyasasında 13 bin tl'ye alabileceğin en donanımlı telefon, millet sırf işlemci için aldı ama sadece işlemci değil, kamerası ve ekranı da çok iyi. 13k ya 8k video çeken, 2k ekranlı hdr10+ ve 10 bit ekranlı 8 gen1 işlemcili bir telefon bulmak imkansız ve realme üst düzey telefonlarına güncelleme garantisi de veriyor ayrıca xiaomi gibi yazılımı da sorunlu değil, her ne kadar realme 8 kullanıcı olarak hala android 13 güncellemesi alamamaktan şikayet etsem de üst seviyede güncelleme daha erken geliyor.

Ucuz etin yahnisi bu kadar olur diye bir atasözü mevcut cihaza bakamadık elimize alamadık lakin stabil mi değil mi yazılım desteği alacak mı yoksa çıktığı sürümde mi kalıcak veya işlemci sıkıntılımı vs vs deli sorular mevcut bunların haricinde fiyat olarak TR pazarında çooookk aşırı uygun alınır gerçi stokta bitmiş devamı gelirse aynı fiyattan mı yoksa fahiş fiyat mı olur orasını bilmem..Teknoloji işi risk işi bir bakmışsın tavuktan yumurta çıkmış bir bakmışsın yumurta tavuktan çıkmış🫢

Kesinlikle Türkiye piyasasında 13 bin TL'ye alabileceğin en donanımlı telefon, millet sırf işlemci için aldı ama sadece işlemci değil, kamerası ve ekranı da çok iyi. 13K ya 8K video çeken, 2K ekranlı HDR10+ ve 10 bit ekranlı 8 gen1 işlemcili bir telefon bulmak imkansız ve Realme üst düzey telefonlarına güncelleme garantisi de veriyor ayrıca Xiaomi gibi yazılımı da sorunlu değil, her ne kadar Realme 8 kullanıcı olarak hala Android 13 güncellemesi alamamaktan şikayet etsem de üst seviyede güncelleme daha erken geliyor.

Aşık eden şey 526PPI ekranı oldu işlemciden önce, bu cihaz 13K'yı sonuna kadar hak ediyor hocam. Yazılım Samsung yazılımı gibi değil ama sade ve güzel.

ya cihaz sırf türkiyede değil dünyanın çoğu yerinde indirimle satıldı, gitmediği için yapmışlar belli ki çünkü aynı fiyattaki rakipleri daha da tanındık markalardı ve ben olsam ben de s22 alırdım geçen sene. bu cihazın 13 bine her şeyi on numara kamerası 8 numara ki o da olsun bi zahmet. kamera da 10/10 olsa zaten fiyatı 13 yapmazlardı emin olun, geçen sene bu sebepten ötürü tutmadı ama çok iyi bir amiral gemisi olduğu gerçeği değişmiyor. yani 13 bin TL için çok iyi en azından :) a73 m22 falan kullanan milletiz şu cihaza atıp tutmayın. ((yazılım desteği gayet belli sözü de verilmiş, dünyada bu ürünü kullanan kaç bin kişi vardır kim bilir seve seve getirecekler güncellemeleri ve cihazın TESTLERİ İNTERNETTE VAR OGLUM 1 YILDIR gayet de stabil ahaha 8gen1 stabil olsa ne olmasa ne hatta isterse samsung değil nokia döküm olsun gene de 120hz 2k ekranla beraber aldığın işlemciye bak a

Aşık eden şey 526PPI ekranı oldu işlemciden önce, bu cihaz 13K'yı sonuna kadar hak ediyor hocam. Yazılım Samsung yazılımı gibi değil ama sade ve güzel.
evet ekranı muazzam qhd+, hdr10 ve hdr10+, 10 bit renk daha ne olsun, kamerasıda çok iyi 8k video kaydı yapabiliyor. Hali hazırda realme 8 kullanıyorum yazılımını biliyorum. Ayrıca samsung yazılımının övülecek tarafı yok bana kalsa saf android olsun güncellemeler biran önce gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı