K king131 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 219 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #11 Yenileneceğini sanmıyorum web stoğu yok belki mağazalarda kalmıştır. Ben de alamadım Poco F5 Pro çıkacak onu bekliyorum.
Yenileneceğini sanmıyorum web stoğu yok belki mağazalarda kalmıştır. Ben de alamadım Poco F5 Pro çıkacak onu bekliyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.165 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #12 Sence neden yenilenmez peki? Sonuçta yeni bir ürün satışının uzun zaman olması gerekir.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.478 Çözümler 12 13 Nisan 2023 #13 ÇAĞATAY TORUN dedi: Sence neden yenilenmez peki? Sonuçta yeni bir ürün satışının uzun zaman olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Umudunu kırmak iştemem ama olağan dışı fiyatla getirdiler ve sinirli stok olduğunu düşünüyorum. Sarı siteden çıkış fiyatına yakın alabilirsin. Onlarda bitmeden faydalanmani tavsiye ederim.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Sence neden yenilenmez peki? Sonuçta yeni bir ürün satışının uzun zaman olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Umudunu kırmak iştemem ama olağan dışı fiyatla getirdiler ve sinirli stok olduğunu düşünüyorum. Sarı siteden çıkış fiyatına yakın alabilirsin. Onlarda bitmeden faydalanmani tavsiye ederim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.165 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #14 Teşekkürler, düşüneceğim. İnşaallah tekrar satılır da herkes faydalanır.
K king131 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 219 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #15 ÇAĞATAY TORUN dedi: Sence neden yenilenmez peki? Sonuçta yeni bir ürün satışının uzun zaman olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Yeni değil 2022'nin başında çıkmış ellerinde kalanları sattılar muhtemelen.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Sence neden yenilenmez peki? Sonuçta yeni bir ürün satışının uzun zaman olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Yeni değil 2022'nin başında çıkmış ellerinde kalanları sattılar muhtemelen.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.165 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #16 Tamam, en azından bu şekilde düşünmek doğru geldi bana. Çok teşekkürler. king131 dedi: Yeni değil 2022'nin başında çıkmış ellerinde kalanları sattılar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben Realme'yi aradım stok yenilenecekmiş ama zamanı ve fiyatı belli değilmiş. Son düzenleme: 20 Nisan 2023
Tamam, en azından bu şekilde düşünmek doğru geldi bana. Çok teşekkürler. king131 dedi: Yeni değil 2022'nin başında çıkmış ellerinde kalanları sattılar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben Realme'yi aradım stok yenilenecekmiş ama zamanı ve fiyatı belli değilmiş.