Realme GT2 Pro vs Nothing Phone 1 vs S21 FE

Islemci konusunda X6 Pro, A55'e gore cok guclu haklisiniz. Fakat konu sahibi panelle ilgilendiginden A55 daha iyi bir secim olacaktir. Sebebi ise S24 FE'den bile daha iyi panele sahip olmasi.

Islemci konusunda X6 Pro, A55'e gore cok guclu haklisiniz. Fakat konu sahibi panelle ilgilendiginden A55 daha iyi bir secim olacaktir. Sebebi ise S24 FE'den bile daha iyi panele sahip olmasi.
Nothing Phone 1 ekranı ve kamerası nasıldır? Malzeme kalitesi önemli benim için alıp uzun süre değiştirmeden kullanmak istiyorum telefon değiştirmekten sıkıldım.

Dostum s24 fenin ekranı da a55 ten daha iyi ? s24 fe de dynamic amoled var a55te super amoled

dxomark doğru sonuçları göstermiyor dostum dxomarka göre iphone xr kamerası a35 ile aynı sence böyle birşey olabilir mi dxomarka göre konuşma yalan site

O Bütçeye N.Phone 1 almayın ekran konusunda sıkıntılı cihaz. Güneş altında ekranı göremiyosunuz. Honor 200 8/256 olabilir ekran konusunda o fiyattaki rakiplerini tokatlar veya A55e zorlayın bütçenizi

S21 FE ekran parlaklığı nasıl?

S21 FE'nin ekran parlaklığıyla Nothing Phone 1'in ekran parlaklığı neredeyse aynı sadece Nothing Phone'unki bir tık daha iyi.
Gelelim hangi telefonu alacağınıza Nothing Phone 1'i elemenizi öneririm çünkü diğerlerine göre daha kötü bir işlemcisi var S21 FE ile Realme GT2 Pro arasında kaldıysanız Realme GT2 Pro almalısınız.

Son düzenleme:

GT2 Pro iyi cihazdır. Temiz bulursanız güzel olur.
S21FE, nothing, A55 vs hepsini tokatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…