0nurr10 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar birkaç gündür hala telefon arayış içerisindeyim ve şu 2 telefonu seçtim. Bunlardan sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Arkadaşlar birkaç gündür hala telefon arayış içerisindeyim ve şu 2 telefonu seçtim. Bunlardan sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Nisan 2023 #2 Şu videoyu izlersen kısaca bir fikir verir sana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoyu izlersen kısaca bir fikir verir sana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 1 Nisan 2023 #3 Realme GT2 Pro her konuda daha iyi bir cihaz.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 0nurr10 dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hala telefon arayış içerisindeyim ve şu 2 telefonu seçtim. Bunlardan sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Realme GT 2 Pro. Hiç beklemeden al geç. Bu fiyat ne zamana kadar böyle olur bilemeyiz.
0nurr10 dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hala telefon arayış içerisindeyim ve şu 2 telefonu seçtim. Bunlardan sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Realme GT 2 Pro. Hiç beklemeden al geç. Bu fiyat ne zamana kadar böyle olur bilemeyiz.