B Berat3407 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Realme GT2 telefonu kullanıyorum ve telefonu aldığımdan beri mikrofonu çok kalitesiz, mesela bir video çekiyorum videonun sesi çok boğuk geliyor. Bu genel bir sorun mu, bana mı böyle denk geldi anlamadım. Sizin düşünceleriniz nedir?
Realme GT2 telefonu kullanıyorum ve telefonu aldığımdan beri mikrofonu çok kalitesiz, mesela bir video çekiyorum videonun sesi çok boğuk geliyor. Bu genel bir sorun mu, bana mı böyle denk geldi anlamadım. Sizin düşünceleriniz nedir?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 2 Aralık 2023 #2 @Berat3407 GT 2'nin mikrofonu iyi değil. Anlattığınız kadar boğuk değil ya da ben fazla anladım ama mikrofonunun iyi olmadığı bir gerçek.
@Berat3407 GT 2'nin mikrofonu iyi değil. Anlattığınız kadar boğuk değil ya da ben fazla anladım ama mikrofonunun iyi olmadığı bir gerçek.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 2 Aralık 2023 #3 Diğer sitelerde bu konudan rahatsız olan arkadaşlar var klasik Çin malı telefon işte kronik büyük ihtimal.
Diğer sitelerde bu konudan rahatsız olan arkadaşlar var klasik Çin malı telefon işte kronik büyük ihtimal.