Realme GT2 vs POCO F5

Bütçe
Max 30 bin

ahmetaras2

Femtopat
Daha fazla  
Bu iki telefon arasında çok kararsızım. Oyunlarla pek işim yok. Günlük hayatta sosyal medyada vs. işimi görsün oralarda kasmasın yeter. Batarya ve hızlı şarj önemli, kamerası nispeten önemli. Realme GT2'nin ısınma sorunu, POCO F5'in MIUI arayüzü… aradaki 3 bin liralık farka değer mi sizce? Realme 15500, POCO 18500. aslında kafamda S23 alayım rahatıma bakayım gibi bir düşüncede vardı. Ama fiyatı artmış. Şimdilik rafa kalktı o düşünce.

Kim diyor hocam GT2 de ısınma sorunu var sorunlu telefon denk gelmiştir onu diyene
4 aydır kullanıyorum Kıbrıs'ın 45 derecelik sıcağında kullandim. Samsung S21'di eski telefonum ondan daha az ısınıyor.
GT2 düsünürsen 12/256 al.

Bütçe büyütüp S22 ya da S21 FE var. GT2 de F5 de oyun için alınabilecek tercihler. Siz oyun oynamiyorsunuz.
Batarya çok önemli ise GT2'ye bakın en azından. F5, 10S sensörlü bir telefon.

İfadeler: T21
A34 veya a54 bakabilirsin. Oyunla işin yoksa tatmin eder. S21 fe den iyi batarya süreleri sunarlar. F5 in kamerası videoda düşük ışıkta iyi değil fazla karanlık çekiyor. 4k 60 fps önemliyse o yok ama işlemcisi güzel. Benim cihazda 120 hz arada 60 a düşüyor öyle bir sorun var onun haricinde miui gayet tatmin ediyor. Öğrenciysen s23 fe indirimi güzel.

Hocam valla alırken araştırdıysan görmüşsündür, çok karşılaştım ısınma sorunu var diyenlerle.

Bütçe büyütüp S22 ya da S21 FE var. GT2 de F5 de oyun için alınabilecek tercihler. Siz oyun oynamiyorsunuz.
Batarya çok önemli ise GT2'ye bakın en azından. F5, 10S sensörlü bir telefon.
S21 FE de Exynos işlemci iyi midir. Exynos a sıkıntılı diyenler görüyorum da. Bir de batarya konusunda problem yaşamak istemem gerçekten. İkisinin de pili çok iyi değil sanırım.

S23 FE’nin gerçekten çok iyi indirimi varmış. 21300 e geliyor 256 GB versiyonu. Bir değerlendireyim, teşekkürler.

S21 FE.

Hocam hangi renk vardı sizde ve memnun musunuz acaba arka kapağından? Çünkü siyah hariç diğerlerinin dokusu biraz farklıymış galiba, dandik bir plastik hissi veriyor mu onu merak ettim. Almayı düşünüyorum yakın zamanda karar verdim.

Beyazını kullanıyorum hocam icinden cıkan kılıfla zaten beyazla yeşil özel tasarımlı bence gayet iyi tamam plastik ama tasarımı güzel.
Telefondan da cok memnunum hocam bir kere donma kasma falan yapmadı sarjida yari yolda birakmadi.
Milletin dediginin aksine bir kere bile ısınmadı.

Aldım hocam, ben de çok memnunum vallahi uçuyor telefon arayüzde falan. Sağ ol önerdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…