Evet arkadaşlar bilmiyorum kararsızım. Çok kolay telefon beğenen biri değilim. Bundan önce Realme GT Master Edition kullandım 2 sene hiç çizik yoktu, benim hatamdan ötürü ekranı çıktı. Değiştirince performans alamıyorsun dediler ama gayet memnundum.
Şimdi ise Realme GT 6 mı GT7 Pro mu kararsızım. Artı ve eksilerini söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
Kamerası ne kadar kötü olabilir ki bu telefonları alıp ben 2030'a kadar telefon almamam lazım kameraya belki ilerisi için YouTube'da bir gıdacı olarak video atmayı düşünüyorum çok aşırı kaliteli olmasına gerek yok ama iş görmesi benim için kafi
Kamerası ne kadar kötü olabilir ki bu telefonları alıp ben 2030'a kadar telefon almamam lazım kameraya belki ilerisi için YouTube'da bir gıdacı olarak video atmayı düşünüyorum çok aşırı kaliteli olmasına gerek yok ama iş görmesi benim için kafi
Yurt dışı değil içpiyasadan alacağım ama vergisiz alacağım Türkiye'ye gelim fiyatı örnek veriyorum 500 dolar ama vergilerler 55 60k bandına çıkan telefon olarak düşün.
Yurt dışı değil içpiyasadan alacağım ama vergisiz alacağım Türkiye'ye gelim fiyatı örnek veriyorum 500 dolar ama vergilerler 55 60k bandına çıkan telefon olarak düşün.
Kamera olarak fiyatında kötü GT7 pro; Xiaomi 15 ve Magic 7 pro var. Ama önceden kullanmışsın ve memnunsan tercih edebilirsin gene bu markayı. Indirimli alacakmışsın zaten. Sana kalmış tamemen. Gt7 pro Gt6dan iyi bir telefon.