Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Telefon 18W şarj destekliyor. Şarj aleti ise ttec marka 10.5W hız ile şarj ediyor. Sıfır şarj aleti. Aslında bende orijinal şarj aleti var ama annem ve babam da o şarj aletini kullanıyor. Onların telefonları Samsung. Annem pahalı diye şarj aleti almadı, babam ise kendi şarj aleti olmasına rağmen benimkini kullanıyor. Sık sık farklı telefonlarda hor bir şekilde kullanılan, sökülüp takılan, yerlere atılan ve sık sık kaybolan bir şarj aleti olduğu için onu kullanmak istemiyorum. Ttec'i onlara veriyorum kabul etmiyorlar. Kullanmalarını istemememi belirttim sebebini açıklamama rağmen adım "şarj aletini ana babasından sakınan hayırsız evlat" oluyor ve küfür yiyorum. Ne yapmam lazım? Orijinali kullanmam mı yoksa Ttec'i kullanmak mı telefona daha az zarar verir ve hangisi daha mantıklı? Şarj aleti alacak param yok.
Son düzenleme: